Δήμος Θηβαίων: Δωρεάν rapid tests τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στα Βάγια

δημ

O Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει τις δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού και προστασίας της δημόσιας υγείας. 

Για τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 έχει προγραμματισθεί η διεξαγωγή δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(rapid tests) στη Δημοτική Ενότητα Βαγίων. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00  στο κτήριο του Δημαρχείου Βαγίων (πρώην Πέτρινο) και θα πραγματοποιεί δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους. 

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης(ΑΜΚΑ).

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test μπορούν να προσέρχονται καθημερινά(Δευτέρα έως Παρασκευή) σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Θήβας (Πινδάρου 112), από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00.

Ο Δήμος Θηβαίων απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να είναι προσεκτικοί, να τηρούν τα μέτρα προστασίας, να φορούν μάσκα και να αποφεύγουν τον συνωστισμό. 

Τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αποτρέπουμε τη διασπορά του κορωνοϊού κι εμβολιαζόμαστε.

Share...

nea

Next Post

Ο έρωτας βάζει δύσκολα στην Εκκλησία;

Κυ Φεβ 13 , 2022
Η κοινωνία μας αρκετά έχει υποφέρει από τα δυτικόφερτα πρότυπα και σχήματα. Ένα από αυτά είναι η εορτή του ‘’αγίου Βαλεντίνου’’, εορτή χωρίς ουσία και νόημα. Από την άλλη η εορτή των αγίων Ακύλα και Πρίσκιλλας που η Εκκλησία τιμά την μνήμη τους στις 13 Φεβρουαρίου, έρχεται ως αντιπρόταση στην […]

Σας ενδιαφέρουν