Συγχαρητήρια Δημάρχου για 5ο δημοτικό σχολείο

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας συγχαίρει τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς των τμήματος ΣΤ2 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς για την συμμετοχή και την βράβευση τους στον Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Επαναστατικός Αγώνας και Τοπική Ιστορία. 21 ελληνικοί τόποι αφηγούνται τη συμμετοχή τους στον Αγώνα της Ανεξαρτησίας».

Συγκεκριμένα οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος ΣΤ2 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς κατέλαβαν την 1η θέση στον διαγωνισμό. Την 2η θέση απέσπασε το 4ο ΓΕΛ Βέροιας και την 3η το 2ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο ΑΠΘ.

Ο κ. Ταγκαλέγκας σημείωσε ότι η ανακάλυψη της ιστορικής γνώσης μέσα από καινοτόμους παιδαγωγικούς τρόπους και συλλογικούς διαγωνισμούς, αποφέρει στους νέους και στις νέες ισχυρά ερείσματα για την ανοικοδόμηση ενός υγιούς πολίτη.

Share...

nea

Next Post

Έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης του Δ.Σ. του Δήμου Λεβαδέων σχετικά με τη μετακίνηση ιατρών νεφρολόγων του νοσοκομείου Λιβαδειάς

Πα Φεβ 11 , 2022
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων κατά τη συνεδρίασή του, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος συμπαράστασης σχετικά με τη μετακίνηση ιατρών νεφρολόγων  του νοσοκομείου Λιβαδειάς: « Έπειτα από εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου και της Διευθύντριας του Νεφρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, Δηλώνουμε αντίθετοι σε […]

Σας ενδιαφέρουν