Το Εργατοϋπαλλήλιο Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς θα είναι παρόν στην ανοιχτή Σύσκεψη – Συλλαλητήριο,  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου  2022 , ώρα 10.30΄το πρωί στον Κινηματογράφο Ίλιον,  εντός του εργοστασίου, για τον συντονισμό μεγάλου Συλλαλητηρίου στην Αθήνα, που θα απαιτεί τη διασφάλιση της συνέχισης της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και όλων των θέσεων εργασίας.

    Καλούμε όλους τους εργαζόμενους  και τους πολίτες της Επαρχίας μας να δώσουν παρόν στη Σύσκεψη- Συλλαλητήριο  για τη συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ.                      

      Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου  2022 , ώρα 9.00΄το πρωί θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Ζάππειο Λιβαδειάς για την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στη Λάρυμνα.

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος μπορούν να το δηλώσουν στο τηλέφωνο 22610 28344, μέχρι την Παρασκευή, από ώρα 9.00΄π.μ. έως  2.00΄το μεσημέρι.

΄ Ολοι  μαζί  στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων της ΛΑΡΚΟ!!!

                                           Ένας για όλους και όλοι για έναν.

Share...

nea

Next Post

Οι ελληνικές τράπεζες και η ΕΤΕπ «ξεκλειδώνουν» 6,5 δισ. ευρώ για επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία

Τρ Φεβ 8 , 2022
Επιχειρήσεις και επιχειρηματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα που έχουν πληγεί από την πανδημία COVID-19 θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την πρόσβαση σε ποσό χρηματοδότησης-ορόσημο ύψους 6,5 δισ. ευρώ ως αποτέλεσμα της συνεργασίας των συστημικών τραπεζών της χώρας και του Ομίλου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) στο πλαίσιο του […]

Σας ενδιαφέρουν