Η Εύα Τζουβελέκη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων

Σε κλίμα συναίνεσης, πραγματοποιήθηκαν στις  9 Ιανουαρίου 2022, οι δημαιρεσίες για την εκλογή νέου προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, πρόεδρος εξελέγη η κ. Εύα Τζουβελέκη, αντιπρόεδρος ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Γρηγόρης Παπαβασιλείου και γενική γραμματέας η κ. Αθηνά-Ειρήνη Νόκα.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο πρόεδρο Δ.Σ., κ. Κώστα Χαρέμη, για την πολύτιμη προσφορά του. Κυρίως να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας, η οποία στηρίχθηκε στην αμοιβαία εκτίμηση, εμπιστοσύνη και αγάπη για τον τόπο μας, την οποία έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στην αυτοδιοίκηση. Ταυτόχρονα, θέλω να συγχαρώ τη νέα πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Εύα Τζουβελέκη και να της ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

Στην ίδια συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε και η εκλογή νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Στην Οικονομική Επιτροπή πρόεδρος παραμένει ο Δήμαρχος Θηβαίων και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης.

Ο Δήμαρχος, κ. Αναστασίου, ευχήθηκε στα νέα μέλη καλή και δημιουργική θητεία, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι καταβάλλουν προσπάθειες, εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία, για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και των υπηρεσιών του Δήμου.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Γιώργος Αναστασίου

Παπασπύρου Γιώργος

Αναστάσιος Καμούτσης

Κυπριωτάκης Ευάγγελος

Παπαδημητρίου Ιωάννης

Τσέλλος Ελευθέριος

Κώστας Βενιζέλος

Τουλουμάκος Αντώνιος

Τα μέλη της Ποιότητας Ζωής

Χατζησταμάτης Ανδρέας

Φίλης Αλέξης

Κοβάνης Νικόλαος

Τσαραμπάρης Παναγιώτης

Χαρέμης Κωνσταντίνος

Κατσιμίχα Μαρίνα

Ρούσσος Χρήστος

Τραμπάκουλος Ηλίας

Λοΐζου Ειρήνη

Share...

nea

Next Post

Δωρεάν διάθεση self-test στις σχολικές μονάδες του Δήμου Θηβαίων

Δε Ιαν 10 , 2022
Φροντίζοντας για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στα σχολεία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Θηβαίων(Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια) προμηθεύτηκαν self-tests, τα οποία και διένειμαν σήμερα το πρωί στις σχολικές μονάδες του Δήμου.  Με τη διάθεση των self-tests στόχος ήταν να καλυφθούν ενδεχόμενες ελλείψεις και να εξυπηρετηθούν εκείνοι οι γονείς […]

Σας ενδιαφέρουν