Τεσσάρα με… μικρή πίκρα για την Εθνική Ελπίδων

Η Ελλάδα επικράτησε 4-2 της Λετονίας στη Λιβαδειά, πέτυχε την όγδοη νίκη της στα προκριματικά του EURO U21 και συνεχίζει τη μάχη για την απευθείας πρόκριση

Με ακόμη μία πειστική εμφάνιση, η Εθνική Ελπίδων ξεπέρασε το εμπόδιο της Λετονίας, επικρατώντας με 4-2 στη Λιβαδειά για την 9η αγωνιστική του 6ου προκριματικού ομίλου του EURO U21.

Η «γαλανόλευκη» μπήκε δυνατά και μόλις στο 17’ είχε ήδη προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη στον Αλμύρα (5’) και την κεφαλιά του Κωστούλα (17’). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 27’ με τον Πατρικέγεβς, αλλά ο Αλμύρας «χτύπησε» ξανά στο 37’ για το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος η ελληνική ομάδα διατήρησε τον έλεγχο, με τον Κωστούλα να πετυχαίνει και δεύτερο προσωπικό γκολ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Η Ελλάδα είχε ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερη νίκη, όμως ο Παρφγιόνους κράτησε χαμηλότερα το σκορ.

Το γκολ του Λιζούνοβς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και άφησε μια μικρή «πίκρα», καθώς η διαφορά τερμάτων παίζει ρόλο στη μάχη με την Ιταλία για την καλύτερη δεύτερη θέση των προκριματικών ομίλων και το απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση.

Share...

Bynea