Μαθητές του ΕΠΑΛ Λιβαδειάς στη Βουλή: Διάλογος με τον βουλευτή Λευτέρη Κτιστάκη

Bynea

13/11/2025

«Δύσκολες και καίριες ερωτήσεις από τη νέα γενιά», αναφέρει ο βουλευτής, εκφράζοντας την ελπίδα του για το μέλλον

Μια ξεχωριστή επίσκεψη στη Βουλή είχαν πρόσφατα οι μαθητές του ΕΠΑΛ Λιβαδειάς, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, συναντώντας τον βουλευτή Βοιωτίας, Λευτέρη Κτιστάκη. Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από διάλογο ουσίας, με τους νέους να υποβάλλουν ερωτήσεις που ο βουλευτής περιέγραψε ως «δύσκολες» και «καίριες».

Ο κ. Κτιστάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook, ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές, αλλά και τους συνοδούς καθηγητές τους, επισημαίνοντας ότι η αμεσότητα και η ειλικρίνεια των ερωτήσεων αποτελεί ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον της νέας γενιάς. «Πάντα υπάρχει ελπίδα. Μην είμαστε απαξιωτικοί και ισοπεδωτικοί με τη νέα γενιά», τόνισε χαρακτηριστικά, δίνοντας έμφαση στην αναγνώριση της προσπάθειας των γονέων και των εκπαιδευτικών που στηρίζουν τα παιδιά σε αυτή τη διαδικασία.

Η επίσκεψη αυτή αναδεικνύει τη σημασία της ενεργής συμμετοχής των μαθητών στη δημόσια ζωή και στην κατανόηση των θεσμών, ενώ επιβεβαιώνει ότι ο διάλογος ανάμεσα σε πολιτικούς και νέα γενιά μπορεί να είναι εποικοδομητικός και ουσιαστικός.

Share...

Bynea