Ευχαριστήρια δήλωση του νέου Προέδρου της ΕΣΚΑΣΕ Ηλία Μπουρμά: “Η επόμενη μέρα απαιτεί συνεργασία για τα παιδιά μας”
Με λόγια σεμνά, ενωτικά και γεμάτα ευγνωμοσύνη, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας) Ηλίας Μπουρμάς απευθύνθηκε προς τα σωματεία και όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογές της 29ης Ιουνίου 2025, ευχαριστώντας για την εμπιστοσύνη και δηλώνοντας αποφασισμένος να υπηρετήσει το άθλημα με υπευθυνότητα και όραμα.
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς και τα 48 σωματεία που προσήλθαν στις κάλπες και απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το μέλλον του μπάσκετ της Περιφέρειάς μας», σημειώνει ο κ. Μπουρμάς, τονίζοντας ότι η μεγάλη συμμετοχή καταδεικνύει τη δυναμική της Ένωσης και το ζωντανό ενδιαφέρον των συλλόγων.
Η εκλογή του στην προεδρία της ΕΣΚΑΣΕ, όπως ανέφερε, αποτελεί τιμή και ευθύνη. «Ενισχύει το ήδη υπάρχον κίνητρο για προσφορά και με γεμίζει με ακόμα περισσότερη διάθεση να εργαστώ σκληρά για το μπάσκετ, για τα σωματεία και κυρίως για τα παιδιά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο νέος Πρόεδρος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον ανθυποψήφιό του, Θεοφάνη Φλώτσιο, καθώς και όλους τους 20 υποψηφίους συμβούλους του Διοικητικού Συμβουλίου, επισημαίνοντας το ρεκόρ υποψηφιοτήτων και τη σημασία της πολυφωνίας και της συμμετοχής. Όπως δήλωσε, όλοι αποτελούν τους αυριανούς πολύτιμους συνεργάτες στην προσπάθεια αναβάθμισης του μπάσκετ στην περιοχή.
Κλείνοντας, ο Ηλίας Μπουρμάς απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα προς όλα τα μέλη της Ένωσης να προχωρήσουν από κοινού, με πνεύμα συνεργασίας και κοινό στόχο την ενδυνάμωση της ΕΣΚΑΣΕ. «Οφείλουμε να καταστήσουμε την Ένωσή μας σύγχρονη, ανταγωνιστική, φωτεινή και ελκυστική για όλους – και επαναλαμβάνω, κυρίως για τα παιδιά μας», σημείωσε με νόημα.
Η νέα διοίκηση της ΕΣΚΑΣΕ αναλαμβάνει σε μια περίοδο προκλήσεων, αλλά και ευκαιριών, με υψηλές προσδοκίες από τα σωματεία και τις τοπικές κοινωνίες που αγαπούν και στηρίζουν το άθλημα.
