Απάντηση Ταγκαλέγκα σε Καραμάνη …«Κύριε Καραμάνη, παρότι έχετε 3 συνεργάτες που ασχολούνται με την επικοινωνία, σας πήρε πάνω από 24 ώρες να δώσετε μία “απάντηση”

1 min read

«Κύριε Καραμάνη, παρότι έχετε 3 συνεργάτες που ασχολούνται με την επικοινωνία, σας πήρε πάνω από 24 ώρες να δώσετε μία “απάντηση”. 

Προφανώς και δεν φταίνε οι συνεργάτες σας, ακόμη κι ο Μάγος Κόπερφιλντ δεν θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση και να δικαιολογήσει την ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ για να ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ εσείς με ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τις ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ και ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ σας ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, αφού η συνεργασία σας με την προκάτοχό μου και νυν βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, δεν σας άφησε κενές θέσεις συνεργατών… 

Όπως και στο Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι και στην γραπτή σας απάντηση δεν δίνετε καμία πειστική απάντηση, παρά μόνο θυμάστε το λαϊκίστικο αντιπολιτευτικό σας κρεσέντο. 

Τώρα όμως είστε Δήμαρχος και πρέπει να δώσετε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: 

 –> Πείτε μας, λοιπόν, πότε δημιουργήθηκε η Εταιρεία που ανέλαβε με απευθείας ανάθεση τον “Στρατηγικό Σχεδιασμό” του Δήμου; Μήπως δημιουργήθηκε λίγες μέρες πριν δώσετε την ανάθεση;

 –> Απαντήστε μας επιτέλους, γιατί ενώ έχετε ακόμη 1 δημοσιογράφο στην ομάδα σας και ακόμη 1 συνεργάτιδα επιφορτισμένη με την επικοινωνία, επιλέξατε να δώσετε χιλιάδες ευρώ σε μία δημοσιογράφο των Αθηνών, με μία σχέση εργασίας που δεν συνηθίζεται στον Δήμο μας; Ποια τα κριτήρια επιλογής της; 

 –> Εξηγήστε μας, πόσα παραπάνω κιλά κρέας προμηθευτήκατε φέτος, ώστε να δικαιολογήσουν την αύξηση κατά 11.000€ των εξόδων catering για το Πάσχα, σε σχέση με πέρυσι. Πείτε στον κόσμο ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ η μία από τις δύο μουσικές βραδιές του Πάσχα, αφού έχει αναρτηθεί μόνο μία σύμβαση στο ΚΗΜΔΗΣ. Να περιμένουμε και την ανάρτηση και της δεύτερης σύμβασης ή κάτι άλλο συμβαίνει; 

Τέλος, κύριε Καραμάνη για να συνεννοούμαστε: Δεν είμαστε ίδιοι, συμφωνούμε. Εγώ το ήξερα, αλλά από ότι βλέπω δεν θα αργήσει να το καταλάβει κι ο κόσμος. Η ιδιοκτησιακή σας λογική για τον Δήμο είναι τόσο μεγάλη που έχετε ξεκινήσει να ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ σε αιρετούς και συγγενείς σας, σαν να μην υπάρχει αύριο. Γι’ αυτό λοιπόν μην προκαλείτε άλλο, δώστε τις απαντήσεις, παραδεχτείτε τα λάθη σας, πριν κρεμαστούν μία μία οι ανήθικες αναθέσεις σας στο διαδίκτυο. 

Σας ξανά λέω, βάλτε ένα ΣΤΟΠ πριν να είναι πολύ αργά για τα οικονομικά του Δήμου μας.

 Υ.Γ : Ως Δήμαρχος Λεβαδέων είχα την δυνατότητα να έχω 6 συνεργάτες και 1 Δημοσιογράφο. Επέλεξα να έχω μόνο 5 έμμισθους συνεργάτες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ορισμένοι εκ των οποίων συκοφαντήθηκαν. ΚΑΝΕΝΑΝ Δημοσιογράφο. Και 2 άμισθους συνεργάτες. Εσείς έχετε ήδη 6 έμμισθους συνεργάτες, 2 άμισθους συνεργάτες, 2 έμμισθους Δημοσιογράφους και 1 σύμβουλο “Στρατηγικού Σχεδιασμού” με τα λεφτά των Λειβαδιτών.

Κύριε Καραμάνη, δεν ασχολήθηκα ποτέ με τους 6+1 συνεργάτες σας, αλλά μόνο με τις περιπτώσεις των ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ σας που πήρατε με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ με διαδικασία που δεν έχει προηγούμενο. Οπότε κακώς πετάξατε την μπάλα στην εξέδρα, αναφέροντας τα πτυχία τους, που εκ του νόμου επιβάλλεται να έχουν. Και κακώς συνεχίσατε τα υπονοούμενα για τους δικούς μου 5 συνεργάτες.

Αναρωτιέμαι όμως ειλικρινά, αν τώρα σε έναν μικρό Δήμο έχετε 11 συνεργάτες, αν ήσασταν Δήμαρχος σε έναν μεγαλύτερο Δήμο, πόσους συνεργάτες θα είχατε, κύριε Καραμάνη;»

Share...

Διαβάστε επίσης...