Έναρξη αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Δελφών σε Άμφισσα και Ιτέα

1 min read

Ο Δήμος Δελφών βάζει τα αποκριάτικά του και καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθούν με την αρωγή των αρμόδιων Υπηρεσιών, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Ενότητες, τους κατά τόπους Αντιδημάρχους, τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων, Συλλόγους, Σχολεία και φορείς της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτών, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 κηρύσσεται η έναρξη του Ιτιώτικου Καρναβαλιού, ενώ αντιστοίχως την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων στη Δημοτική Κοινότητα Άμφισσας.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

  • Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 –Ιτέα

19.00 έως 21.00: Έναρξη Ιτιώτικου Καρναβαλιού με παρέλαση ενός άρματος και πεζοπόρων τμημάτων καρναβαλιστών-κλόουν.

Θα βάλουμε τα αποκριάτικά μας και θα συναντηθούμε στη Μαρίνα Ιτέας όπου εκεί θα μας περιμένουν ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ για να «οργώσουμε» την παραλία μας και το εμπορικό κέντρο. Στη συνέχεια θα χορέψουμε στο σκάκι και θα καταλήξουμε στην καφετέρια ΜΙΑΜΙ για ένα ξέφρενο πάρτυ, όπου χορευτές με φωτιές θα κάνουν ένα ανεπανάληπτο σόου.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

  • Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024-Άμφισσα (Πλατεία Κεχαγιά)

15.30: Εκκίνηση του παιχνιδιού της πόλης από την Επιτροπή του Κρυμμένου θησαυρού για τους μικρούς μας φίλους.

18.00: Ομιλία παρουσίασης και αναφοράς των δρώμενων στην Άμφισσα, με τη συμμετοχή των Επιτροπών α) Κρυμμένου Θησαυρού β) Νύχτας των Στοιχειών γ) Αρμάτων

Παρουσιάστρια Μαρία Κετίπη

18.30: Συναυλία με το συγκρότημα ENORASIS και την τραγουδίστρια ATHENA

*Την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει ανακοίνωση με αναλυτικά το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων σε όλο το Δήμου Δελφών

Share...

Διαβάστε επίσης...