Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Λεβαδέων η Νάνσυ Χέβα

1 min read

Κατά τη χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγησαν τα μέλη του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Λεβαδέων. 

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η κ. Αθανασία (Νάνσυ) Χέβα από τη δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε Σελίδα», Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Αλέξανδρος Μητάς από την δημοτική παράταξη «Συμφωνία Προοπτικής» και Γραμματέας ο κ. Γεώργιος Κοτρόγιαννος από τη δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στη συνέχεια τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εξέλεξαν τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Λεβαδέων, η οποία θα ασκεί της αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής η οποία καταργείται.  

Τα τακτικά μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Λεβαδέων είναι οι ακόλουθοι:

Από τη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας οι κ.κ. Αγνιάδης Παναγιώτης, Καλλιαντάσης Χρήστος, Παπαβασιλείου Αικατερίνη και Τουμαράς Βασίλειος και από τις δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας οι κ.κ. Ταγκαλέγκας Ιωάννης και Μίχας Δημήτριος.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης μετά το τέλος της διαδικασίας συνεχάρη τα μέλη του νέου προεδρείου και της Δημοτικής Επιτροπής και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Share...

Διαβάστε επίσης...