Τα παιδιά της Ελλάδας ζωγραφίζουν για τα παιδιά της Παλαιστίνης

1 min read

Η Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Κράτους της Παλαιστίνης εκφράζει την βαθύτατη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη της σε όλους τους φίλους στην Ελλάδα και τα παιδιά της Ελλάδας για τις πρωτοβουλίες υποστήριξης και αλληλεγγύης στα παιδιά της Παλαιστίνης. Εκφράζει τις ευχαριστίες στα παιδιά που κατέθεσαν λουλούδια και κεριά μπροστά από την Πρεσβεία, και για την αποστολή ζωγραφιών, ποιημάτων, επιστολών, καθώς και για τη συμμετοχή τους σε ειρηνικές συγκεντρώσεις και σχολικές εκδηλώσεις.

Ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων, η Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Κράτους της Παλαιστίνης καλεί τα παιδιά από όλη την Ελλάδα  να ζωγραφίσουν για τα παιδιά της Γάζας. Οι ζωγραφιές θα χρησιμοποιηθούν ως εξώφυλλο για τις Χριστουγεννιάτικες ευχές και όλες θα σταλούν στην Παλαιστίνη ως ένδειξη υποστήριξης και αλληλεγγύης στα παιδιά της Παλαιστίνης, από τους Έλληνες φίλους τους, και μερικές θα επιλεγούν για τις ευχετήριες κάρτες.

Οι ζωγραφιές θα αποσταλούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2023, με e mail στη διεύθυνση : info@embassypalestine.gr                  ή

ταχυδρομικά στη διεύθυνση της Πρεσβείας:

«Μαραθονοδρόμων 31, Τ.Κ. 154 52 , Παλαιό Ψυχικό, Τ.Θ.: 65037, Αθήνα – Ελλάδα»

Share...

Διαβάστε επίσης...