
Η πρώτη μάχη ήταν νικηφόρα. Διατυπώσαμε την αλήθεια ως η μόνη δύναμη κυβερνητικής σταθερότητας και κερδίσαμε με συντριπτικό τρόπο.
Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς, σε έναν μήνα, στις 25 Ιουνίου, πρέπει να ολοκληρώσουμε την δουλειά. Να ξεφύγουμε από την περιπέτεια της απλής αναλογικής και να έχουμε μία ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τον δεύτερο Πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης που αύξησε την εκλογική δύναμη της παράταξής του, μετά από κυβερνητική θητεία.
Τον αγώνα αυτόν θα τον δώσω με την ίδια ορμή που πάλεψα στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, θέλοντας να τιμήσω όσους με επέλεξαν μεταξύ των αξιών συνυποψηφίων μου, σχεδόν διπλασιάζοντας την προσωπική εκλογική μου δύναμη σε σχέση με το 2019.
Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
Όπως ευχαριστώ όλους τους συνυποψηφίους μου για τον όμορφο κοινό αγώνα.
Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Κτιστάκη για την εκλογή. Θα είμαι πάντοτε παρούσα, ως αρωγός στις συλλογικές προσπάθειες της παράταξής μας για την ευημερία της Βοιωτίας και της χώρας.
Συγχαρητήρια στην κ. Γιώτα Πούλου και στον κ. Γιώργο Μουλκιώτη για την προσωπική τους επιτυχία.