Μήνυμα της Γιώτας Πούλου, εκλεγείσας Βουλευτή Βοιωτίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Μετά την αναγκαία χρονική απόσταση από το δύσκολο για το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτέλεσμα της Κυριακής, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Βοιωτίας που με εμπιστεύτηκαν ακόμη μία φορά, ώστε να συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα δικαιώματά τους στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Κατά τη διάρκεια των προεκλογικών μας περιοδειών σε κάθε γωνιά του νομού, το κλίμα δυσαρέσκειας για τις πολιτικές της κυβέρνησης Ν.Δ. και το αίτημα για πολιτική αλλαγή εκφραζόταν καθαρό και επιτακτικό από τους πολίτες!

Όμως το δικό μας μήνυμα μάλλον δεν έφτασε σωστά στην κοινωνία!

Αν και «τραυματισμένος», ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραμένει ο μόνος αξιόπιστος προοδευτικός πόλος που μπορεί να σταθεί απέναντι σε μία αυτοδύναμη και ανεξέλεγκτη δεξιά κυβέρνηση, που φτωχοποίησε την κοινωνία και αποδυνάμωσε τη λειτουργία της Δημοκρατίας. 

Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να δώσουμε μία σκληρή μάχη που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας μας.

Το βλέμμα μας είναι ήδη στραμμένο στις επόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Share...

nea

Next Post

Η πρώτη μάχη ήταν νικηφόρα...

Τε Μάι 24 , 2023
Η πρώτη μάχη ήταν νικηφόρα. Διατυπώσαμε την αλήθεια ως η μόνη δύναμη κυβερνητικής σταθερότητας και κερδίσαμε με συντριπτικό τρόπο. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς, σε έναν μήνα, στις 25 Ιουνίου, πρέπει να ολοκληρώσουμε την δουλειά. Να ξεφύγουμε από την περιπέτεια της απλής αναλογικής και να έχουμε μία ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση […]

Σας ενδιαφέρουν