Επίσκεψη Δημάρχου Θηβαίων Γιώργου Αναστασίου στο Νοσοκομείο της Θήβας

Σήμερα Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Θηβών και συνομίλησε με τους υπεύθυνους στο πλαίσιο των αναγκών που αναφύονται καθημερινά ως προς τα τρέχοντα ζητήματα λειτουργικότητας του Νοσοκομείου.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων συνομίλησε συγκεκριμένα με τον κ. Ιωάννη Κατσαγκόλη, Αναπληρωτή Διοικητικού Νοσοκομείου Θήβας, τον κ. Δημήτρη Καλμπένη, Διευθυντή Προσωπικού αλλά και την κ. Νικολέττα Μπερναλή, Διευθύντρια Ιατρική Υπηρεσίας Νοσοκομείου Θήβας αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί αυτή στη στιγμή στο Νοσοκομείο σε όλα τα επίπεδα και ενημερώθηκε ενδελεχώς για αυτή προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες προς τη βελτίωση της παρεχόμενης ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας που δικαιούται ο κάθε ένας μας ανεξαιρέτως.

Share...

nea

Next Post

Η Τ.ΟΜ.Υ.  στην τοπική κοινωνία της Λιβαδειάς

Πε Μάι 11 , 2023
Η Τοπική Ομάδα Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) Λιβαδειάς αποτελεί μια νεοσύστατη μονάδα οικογενειακής ιατρικής με σκοπό την προαγωγή και αγωγή της υγείας του πληθυσμού ευθύνης καθώς και την ανάπτυξη παρεμβάσεων και δράσεων σε όλο το φάσμα της κοινότητας σε συνεργασία με φορείς και δομές κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης. Οι δράσεις / παρεμβάσεις […]

Σας ενδιαφέρουν