Πρωταθλητής Παίδων Κεντρικής Ελλάδος ο Γ.Σ. Αντίκυρας 

1 min read

17 πιτσιρικάδες … τα 17 αγόρια του Δημήτρη ΓΟΥΓΟΥΣΗ  κατάφεραν να «χρυσώσουν» ένα πανέμορφο χωριό!

Στο όμορφο χωριό της Αντίκυρας έλαβε μέρος το FINAL FOUR ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , το Σαββατοκύριακο 08-09 Απριλίου 2023.

 Μια διοργάνωση που εδώ και χρόνια προσπαθούσε να πάρει «σάρκα και οστά» και τελικά μετά από γόνιμες προσπάθειες και πράξεις, το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ κατακλίστηκε από αθλητές , γονείς, προπονητές , συλλόγους, μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού .

Σε ένα επινίκιο κλίμα από την αρχή οι ΠΑΙΔΕΣ της ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ κατάφεραν να ξεσηκώσουν το πλήθος του κόσμου με τις καταπληκτικές αποδόσεις τους. Από την αρχή του τουρνουά , μέχρι και την στιγμή που η ΧΡΥΣΗ ΚΟΥΠΑ υψώθηκε εντός του γηπέδου, ο θαυμασμός και το δέος προς τους  αθλητές αυτούς ,ήταν διάχυτος και πανηγυρικός.

Ο προπονητής του Γ.Σ.ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ και καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ Δημήτρης μετέτρεψε πλέον την αγάπη του  αυτή προς το  volley και τα παιδιά, σε λειτούργημα. Ένας άνθρωπος  που έχει οδηγήσει τους αθλητές του , πολλάκις  στα μονοπάτια των διακρίσεων.

Μετά το πέρας των αγώνων , απονεμήθηκαν τιμητικοί τίτλοι στου αθλητές, MVP βραβεία, τιμητικές πλακέτες σε όσους συντέλεσαν σε αυτήν  πρωτόγνωρη και άκρως επιτυχημένη  διοργάνωση.

 Συγκινητική η στιγμή ,όπου ο πρώην πασσαδόρος, σπλάχνο του Γ.Σ. ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ και νυν πασσαδόρος του Ολυμπιακού, MATEO HASBALLA, όχι μόνο τιμήθηκε από τον Σύλλογο για την διαδρομή του και την αξιέπαινη πορεία του στο VOLLEY  αλλά και ο ίδιος βράβευσε συναθλητές του και πρώην συμπαίκτες του για τις διακρίσεις τους. 

Μια γιορτή του VOLLEY επιτέλους διοργανώθηκε στο χωριό, που έχει γράψει ιστορία πάνω στο άθλημα αυτό. Το χωρίο της Αντίκυρας φιλοξένησε τις δύο αυτές ημέρες τις ομάδες του Πρωταθλήματος . Την ομάδα ΠΑΙΔΩΝ της Λαμίας, την ομάδα της Λάρισας και την ομάδα των Τρικάλων.

Συγχαρητήρια στον ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ όπου σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Γ.Σ.ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ συνδιοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία την γιορτή αυτή.

Μεγάλος υποστηρικτής της προσπάθειάς αυτής, στάθηκε από την αρχή  το εργοστάσιο ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ MYTILINEOS-ENERGY & METALS.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ : ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18

1η ΘΕΣΗ      Γ.Σ.ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

2η ΘΕΣΗ     Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ

3η ΘΕΣΗ     ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

4η ΘΕΣΗ     ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ

Τα χρυσά αγόρια του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΟΥΓΟΥΣΗ:

ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΛΕΥΡΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΑΜΠΙΤΣΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΑΓΟΥΛΙΩΤΗΣ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΠΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΜΑΝΙΚΑΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

ΚΑΡΑΜΕΛΙΣΑΡΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ

ΖΩΦΡΑΦΟΣ ΗΛΙΑΣ

Share...

Διαβάστε επίσης...