Δυναμική η παρουσία της Π.Σ.Ε. στην έκθεση τροφίμων και ποτών FOODEXPO/ OENOTELIA 2023 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO/ OENOTELIA 2023 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αττική από τις 18 έως και τις 20 Μαρτίου 2023.

Για ακόμα μια χρονιά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με τη υποστήριξη του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) εξασφάλισε μια δυναμική και άκρως επιτυχημένη παρουσία για τους 31 εκθέτες που απάρτιζαν το περίπτερο της, κερδίζοντας την προτίμηση των επισκεπτών μέσα από τον αγροδιατροφικό πλούτο και την πλειάδα επιλογών που παρουσίασαν σε αυτό το διεθνές εκθεσιακό γεγονός υψηλής απήχησης. Μέσα από τις διαδοχικές συναντήσεις που πραγματοποίησαν, οι εκθέτες διαμόρφωσαν πλαίσια συνεργασίας και δικτύωσης με δυνητικούς αγοραστές, ενισχύοντας τις προοπτικές για διαπεριφερειακό εμπόριο και πωλήσεις εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε «η έκθεση FOODEXPO 2023 αποτελεί αναμφίβολά ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα του κλάδου των τροφίμων και ποτών που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα. Η επιτυχημένη διοργάνωση και διεξαγωγή αποτελεί χρόνια τώρα μια πολύτιμη ευκαιρία σύναψης επωφελών εμπορικών ευκαιριών για τους παραγωγούς μας. Όπως έχει τονίσει ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, οι εκθέσεις προσφέρουν πολυεπίπεδα οφέλη σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών λειτουργιών, που κάνουν την επιχείρηση καλύτερη, ανθεκτικότερη και αποτελεσματικότερη σε ένα διεθνές και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η εκθεσιακή εμπειρία που αποκομίζει η επιχείρηση από την συμμετοχή της στην έκθεση FOOD EXPO 2023 μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για την ανάπτυξη νέων αγορών και την ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος πελατολογίου τους. Συνεχίζουμε να πορευόμαστε με πρόγραμμα και υπεύθυνο σχεδιασμό έτσι ώστε να ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα των στερεοελλαδίτικων επιχειρήσεων ».  

Share...

nea

Next Post

<strong>«Αναντιστοιχία πραγματικότητας και εικόνας που παρουσιάζει το Υπουργείο Υγείας για το Ε.Κ.Α.Β. Βοιωτίας»</strong>

Πα Μαρ 24 , 2023
Συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Βοιωτίας, Γιώργου Μουλκιώτη, προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα την υποστελέχωση και τα προβλήματα του Ε.Κ.Α.Β. στη Βοιωτία. Η επίκαιρη ερώτηση κατατέθηκε μετά την άρνηση του Υπουργού να απαντήσει στην γραπτή ερώτηση που είχε καταθέσει 4 φορές το 2022.  Ο Βουλευτής Βοιωτίας […]

Σας ενδιαφέρουν