Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση για τους Εθελοντές Αιμοδότες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση για τους Εθελοντές Αιμοδότες, που διοργάνωσε η ΤράπεζαΑίματος “Γεώργιος Ν.Παπανικολάου” του Πανευβοϊκού Συλλόγου “Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ” σε συνεργασία με το Γεν. Νοσοκομείο Χαλκίδας και τη συμμετοχή της Τράπεζας Αίματος Δροσιάς, στην κατάμεστη αίθουσα του HOTEL PALIRIA, το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ.

Ο Πρόεδρος του “ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ” π. Τιμόθεος εξήρε τη μεγάλη σημασία της εθελοντικής προσφοράς αίματος, ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες, στους οποίους προσφέρθηκε τιμητική βράβευση και παράλληλα τόνισε την ανάγκη ενημέρωσης για βασικές “Αλήθειες” αλλά και μύθους σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία. Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος τύπωσε ειδικό ενημερωτικό φυλλάδιο, την εκτύπωση του οποίου προσέφερε η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην Πρωθυπουργός κ. ΒασιλικήΘάνου, η οποία στον χαιρετισμό της εξήρε την κοινωνική προσφορά και τις δραστηρίοτητες του “ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ” και η οποία ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Προέδρου επέδωσε την τιμητική διάκριση στην Προϊσταμένη του τμήματος αιμοδοσίας κ.Ελευθερία Ελευθερίου

Επίσης παρεβρέθηκαν ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης, ο πρώην υπουργός και ιατρός κ. Συμεών Κεδίκογλου,η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.  Δημ. Σακελλαράκη,η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ κ.  Αναστ. Ψυχογιού, ο πρώηνπρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Τζαφέρος, ο Ταξίαρχος της  Αστυν. Δ/νσης Ευβοίας, οι εκπρόσωποι της Σχολής Πεζικού, Λιμεναρχείου και Πυροσβεστικής, οι πρόεδροι και μέλη του Ιατρικού Συλλόγου, Δικηγορικού Συλλόγου, των φίλων του Νοσοκομείου, των Κυπρίων, Καππαδοκών, Μικρασιατών, τομεάρχες Ιατροί και προσωπικό του Γεν. ΝοσοκομείουΧαλκίδας, οι Ιατροί και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας, ο πρόεδρος και μέλη του Σωματείου Καταστηματαρχών “Ξένιος Ζευς” του Λυκείου των Ελληνίδων και του Συλλόγου Χαλκιδέων και πολλοί εθελοντές και εθελόντριες με τις οικογένειες τους. Τις βραβεύσεις στους εθελοντές αιμοδότες, μετά τη πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου, επέδωσε ο Διοικητής του Γεν.Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης κι ο οποίος συνεχάρει τον”ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ” για τη πρωτοβουλία και ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή προσφορά τους, προς το συνάνθρωπο. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η υπεύθυνη των  Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου κ. Αργυρούλα Αφράτη η οποία και διάβασε επιστολή της κ. Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου,με τις ευχαριστίες και τα θερμά συγχαρητήρια για το έργο του “ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ” και η οποία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρεβρεθεί ώστε να παραλάβει την τιμητική διάκριση για τους εθελοντές δότες μυελού των οστών “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” , υποσχόμενη επικείμενη συνάντηση για το σκοπό αυτό.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους εθελοντές αιμοδότες γιατί εκφράζουν την υψίστη μορφή προσφοράς στο συνάνθρωπο!

Share...

nea

Next Post

Χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του αλιευτικού καταφυγίου Αγ. Γεωργίου Λιχάδας από το ΕΠΑλΘ 2014-2020

Τε Μαρ 22 , 2023
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει ότι υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δημήτρη Παπαγιαννίδη η ένταξη της Πράξης: «ΜΙΚΡΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΧΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΧΑΔΑΣ)» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Ο προϋπολογισμός του […]

Σας ενδιαφέρουν