Υπογραφή σύμβασης για το αποχετευτικό Ορχομενού

Η Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη υπέγραψε με τον ανάδοχο του έργου τη σύμβαση για την «Αποκατάσταση – ανακατασκευή του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού ακαθάρτων στον Ορχομενό και την κατασκευή των συνδέσεων των κατοικιών με τον κεντρικό αγωγό», κάνοντας το τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση ενός πολύπαθου έργου για το δήμο και απομακρύνοντας το ενδεχόμενο της απένταξης και του καταλογισμού, για λάθη και αστοχίες του παρελθόντος.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η αντιμετώπιση του προβλήματος αποχέτευσης των αστικών λυμάτων του Ορχομενού και αφορά στα εξής:

  1. Αποκατάσταση – Ανακατασκευή Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού (ΚΑΑ) ακαθάρτων Οικισμού Ορχομενού και συμβαλλόντων σε αυτόν αγωγών.
  2. Ολοκλήρωση κατασκευής της σύνδεσης του κεντρικού αγωγού με τα ακίνητα του Οικισμού Ορχομενού
  3. Ολοκλήρωση της αποκατάστασης του παλαιού δικτύου (εκτός ΚΑΑ).

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 4,2 εκατ. Ευρώ.

«Υπογράψαμε τη σύμβαση ενός πολύπαθου έργου για τον Ορχομενό, της αποχέτευσης των αστικών λυμάτων, μπαίνοντας στη τελική ευθεία για τη λειτουργία του πλέον αναγκαίου έργου υποδομής για το Δήμο, τους συμπολίτες μας και το περιβάλλον. Το σχεδιάσαμε, το παλέψαμε και σε λίγες ημέρες το έργο ξεκινά»

δήλωσε η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη.

Share...

nea

Next Post

Απολογείται σήμερα ο σταθμάρχης της Λάρισας, για την τραγωδία στα Τέμπη

Σα Μαρ 4 , 2023
Απολογείται σήμερα Σάββατο ο 59χρονος σταθμάρχης της Λάρισας, ο οποίος βαρύνεται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για την τραγωδία στα Τέμπη. Ο συνήγορός του Στέφανος Παντζαρτζίδης, σε δηλώσεις του την Πέμπτη, είπε πως ο πελάτης του «αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί», τονίζοντας παράλληλα πως είναι συντετριμμένος από την τραγωδία. […]

Σας ενδιαφέρουν