Το δεύτερο κύμα του  καιρικού φαινομένου «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ» χτύπησε πάλι με σφοδρότητα το Ν. Βοιωτίας

Το δεύτερο κύμα του  καιρικού φαινομένου «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ» χτύπησε πάλι με σφοδρότητα το Νομό Βοιωτίας και κυρίως την Επαρχία Θήβας.

Η Πολιτική Προστασία, η Δ/νση Τεχνικών Έργων και τα πληρώματα, επιχείρησαν με 40 εκχιονιστικά μηχανήματα στα σημεία: Δερβενοχώρια, Θηβών –Χαλκίδας, Ασσωπία, Νεοχωράκι, Πλαταιές , Λεύκτρα, Τάχι, Λουτουφί, Κανάβαρι, Θεσπιές, Μαυρομάτι, Βάγια, Αλίαρτος Θήβα, Στρατόπεδο, Ερυθρές – όρια Νομού, Θηβών – Μουρικίου, Ακραίφνιο, Κόκκινο,  Ορχομενός – Κάστρο, Αράχωβα – Λιβάδι, περιοχή Ελικώνα, Αγία Τριάδα και Αγία Άννα. 

Η Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Βοιωτίας, βοήθησε στη μεταφορά ασθενούς από το Καπαρέλλι προς το Νοσοκομείο Θήβας και στη διάνοιξη του δρόμου έτσι ώστε η Πυροσβεστική να βρεθεί σε φωτιά στην Άσκρη.

Ουσιαστική ήταν η βοήθεια προς τους οδηγούς φορτηγών αυτοκινήτων που είχαν εγκλωβιστεί  στα διόδια της Θήβας, έτσι ώστε να καταστεί δυνατό να βγουν στην Εθνική οδό και να κινηθούν προς Αθήνα.

 «Δώσαμε όλοι μαζί τη μάχη για άλλη μια φορά , με όλες μας τις δυνάμεις.

 Αυτή τη στιγμή,  όλοι οι δρόμοι μας είναι ανοιχτοί και η κίνηση διεξάγεται χωρίς αλυσίδες.

Κανένα χωριό δεν είναι αποκλεισμένο.

Παρακαλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν να  είναι προσεκτικοί να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις και να έχουν μαζί τους αλυσίδες.

Ευχαριστώ και πάλι όλους  για την συνεργασία», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Share...

nea

Next Post

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι αιτήσεις για τον Β΄ κύκλο του προγράμματος επιχειρηματικότητας νέων, με επιχορήγηση 14.800 €

Τρ Φεβ 7 , 2023
Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 13:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων χρηματοδότησης για τον Β΄ κύκλο του «Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία».Ο στόχος της δράσης, διάρκειας 12 μηνών, είναι η προώθηση στην αυτοαπασχόληση 1.500 νέων […]

Σας ενδιαφέρουν