Προ των πυλών της Βοιωτίας η κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”

1 min read

Ολοκληρώθηκε το νέο συντονιστικό για την αντιμετώπιση του καιρικού φαινομένου «MΠΑΡΜΠΑΡΑ» και στο οποίο  συμμετείχαν οικ.κ. Δήμαρχοι  Λιβαδειάς Ταγκαλέγκας Ιωάννης , Θήβας Αναστασίου Γεώργιος, Αλιάρτου Ντασιώτης Γεώργιος ,Διστόμου- Αράχωβας-  ΑντίκυραςΣταθάς Ιωάννης,  εκπρόσωποι από τις Πολιτικές Προστασίες των Δήμων και σε τηλεφωνική επικοινωνία δήλωσαν την ετοιμότητά τους  οι Δήμαρχοι  ΤανάγραςΠεργάλιας Βασίλειος και Ορχομενού Καράλη Βούλα .Επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας εκπροσώπησε  ο κος Μαλέρδος Νικόλαος και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βοιωτίας εκπροσώπησε ο κος Μαχάς Αριστείδης.

Το φαινόμενο ξεκινά από την Κυριακή 05-02-2023. Η Π.Ε. Βοιωτίας είναι απόλυτα προετοιμασμένη και θα αναπτύξει σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της  πενήντα (50) μηχανήματα (εκχιονιστικά και αλατιέρες). Διαθέτουμε 1.500 τόνους αλάτι σε πέντε (5) σταθμούς διασποράς.

Η Πολιτική Προστασία και οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Π. Ε. Βοιωτίας βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα.

«Όλα τα μηχανήματά μας έχουν GPS, παρακολουθούνται και συντονίζονται στην Κεντρική μας οθόνη στο Διοικητήριο και ο σχεδιασμός μας θα προσαρμόζεται ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα μεταβάλλεται αναλόγως. 

Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και αναμένουμε πλήρως προετοιμασμένοι το καιρικό φαινόμενο «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά κι ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους.  

Share...

Διαβάστε επίσης...