Κατατέθηκαν οι φάκελοι για τον ανάδοχο του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/1) η κατάθεση προς το Δήμο Αθηναίων των φακέλων των υποψηφίων αναδόχων για την ανέγερση του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού. 

Η δημοτική αρχή της Αθήνας έχει πλέον στα χέρια της όλες τις προσφορές, ενώ δεν έχει προκύψει καμία ένσταση προκειμένου να πάει πιο πίσω χρονικά την όλη διαδικασία.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με πιθανότερη ημερομηνία την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή διαγωνισμού του δήμου, για να προχωρήσει στον έλεγχο της εγκυρότητας των προσφορών και των εγγυτικών επιστολών που κατέθεσαν οι υποψήφιες εταιρίες κι ακολούθως οι τελικοί φάκελοι θα σταλούν στην οικονομική επιτροπή της δημοτικής αρχής, η οποία θα αποφασίσει σε συνεδρίασή της για τον τελικό ανάδοχο του έργου.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και σχετική επίσημη τοποθέτηση-ανακοίνωση από την πλευρά του δήμου Αθηναίων για το θέμα.
 

Κώστας Γουλής / ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Share...

nea

Next Post

Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Τομέα Αθηνών με το  ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ o Λουκάς Αποστολίδης 

Δε Ιαν 30 , 2023
Οι επερχόμενες εκλογές είναι ίσως μια από τις κρισιμότερες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολίτευσης κυρίως για τη Δημοκρατική Παράταξη!  Ως εκ τούτου, θεώρησα αυτονόητο καθήκον και χρέος να θέσω εαυτόν στη διάθεση της Παράταξης, της οποίας αποτελώ ιδρυτικό στέλεχος. Είναι μεγάλη μου χαρά που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με τίμησε με […]

Σας ενδιαφέρουν