Στραβοπάτησαν Χώστια & Αμβρυσσέας

1 min read

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΧΩΣΤΙΑ 3-3
Δύο πολύτιμους βαθμούς πέταξε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα των Χωστίων, μετά το ισόπαλο 3-3 με τον Παρνασσό Αράχωβας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, που διεξήχθηκε στο γήπεδο του Διστόμου.
Οι νεανική ομάδα των γηπεδούχων έβαλε δύσκολα, στην πρωτοπόρο ομάδα των Χωστίων, που αν και είχε την εδαφική υπεροχή, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονταν κάθε κενό χώρο και λάθη των φιλοξενούμενων και βάση των ευκαιριών, δικαιούνταν τη νίκη.
Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι που βρέθηκαν τρεις φορές πίσω στο σκορ, κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, που τους διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έντονα παράπονα από τον επόπτη Δελή Δ. που “έκλεισε” τα μάτια στο τρίτο γκολ των γηπεδούχων, με στον σκόρερ να βρίσκεται εκτεθειμένος πάνω από 3μέτρα, τινάζοντας το ματς στο αέρα.
Ο αγώνας είχε ρυθμό, φάσεις, γκολ, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 3’ με σουτ του Καλέντζη μέσα από την περιοχή.
Στο 27’ σε λάθος έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων ο Καλέντζης τροφοδότησε τον Βασιλείου που απέναντι από τον Κομεσσάριο πλάσσαρε με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει.
Στο 40’ ήρθε η ισοφάριση για τα Χώστια, όταν σε σουτ του Αγγέλου Θ. από το ύψος της περιοχής, ο Σιδηράς έδιωξε με τον Πολυτάρχου να σουτάρει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 61’ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Αντωνίου βρήκε τον Λαζάρου που πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ο Φραντζής με υπερ προσπάθεια έδιωξε σε κόρνερ.
Ο Λαζάρου με απευθείας κόρνερ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-1.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην επίτευξη και τρίτου τέρματος, όταν σε γύρισμα του Καλέντζη, ο Λαζάρου πλάσσαρε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.
Στο 68’ σέντρα του Κριεμάδη Γ. σουτ του Λούλου πέρασε άουτ.
Στο 83΄οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα, όταν σε ατομική ενέργεια του Λούλου, ο Διαμαντόπουλος τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.
Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Πολυτάρχου ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο 89’ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Καλέντζης τροφοδότησε τον Λαζάρου, που βρισκόταν σε εμφανή θέση οφ-σάιντ (τουλάχιστον 3μ) με τον βοηθό Δελή να κάθεται καρφωμένος στην θέση του, “κλείνοντας” τα μάτια, με τον επιθετικό του Παρνασσού να βρίσκεται μόνος με τον Κομεσσάριο και με πλασσέ να σημειώνει το 3-2.
Στο 91’ σε κόρνερ των φιλοξενούμενων ο Τσώνης έδωσε στον Λούλο, που σένταρε και ο Μάριος Κριεμάδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα
δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 3-3.
Στο 94’ ο Παρνασσός έχασε την ευκαιρία του αγώνα να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης όταν σε αντεπίθεση ο Λαζάρου βρέθηκε απέναντι από τον Κομεσσάριο, πήγε να τον ψηλοκρεμάσει, αλλά ο γκολκίπερ των Χωστίων βγήκε νικητής, με το τελικό 3-3, να αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Διαμαντόπουλος, Καραμπελούσης, Καλέντζης, Λαζάρου και από τους φιλοξενούμενους οι Πολυτάρχου, Κριεμάδης Γ.
Καλή η διαιτησία των Κώνστα Β. Δελή Δ. (αν εξαιρέσουμε την φάση του τρίτου τέρματος του Παρνασσού), Κοζαϊτη Ι.
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Σιδηράς, Φουτσουτζογλου, Παπαστάθης Α., Παπαστάθης Λ., Διαμαντόπουλος, Βασιλείου Ε., Καλέντζης, Καραμπελούσης, Λαζάρου, Αντωνίου, Σκοτίσας
ΧΩΣΤΙΑ: Κομεσσάριος, Κριεμάδης Γ. (73’ Μανιώτης Γ.), Παυλιώτης (73’ Τσουτσουκλάρης), Κριεμάδης Μ., Φραντζής (73’ Μαντουλίδης), Αγγέλου Αθ. (58’ Σιαμιώτης), Πολυτάρχου, Λάμπρου, Λούλος, Τσώνης, Αγγέλου Θ(58’ Αλαφογιάννης)
Δήλωση προπονητή
Καντάς Γιάννης (Χώστια)

«Σήμερα δείξαμε το χειρότερο αγωνιστικό μας πρόσωπο.
Αν και είχαμε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια μας, κάναμε πολλά αβίαστα λάθη, που για την ποιότητα των παικτών μας, δεν δικαιολογείται.
Αυτο το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε το σκορ.
Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να μην υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο»


ΕΛΙΚΩΝΑΣ ΔΟΜ – ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ 3-3
Ο Αμβρυσσέας Διστόμου, δεν κατάφερε να φτάσει στην νίκη που θα έφερνε την ομάδα του Διστόμου μόνη στην κορυφή, μένοντας στο ισόπαλο 3-3 με τον Ελικώνα στην Δομβραίνα.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2′ με τον Μειδάνη να σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Γκρέκα.
Οι παίκτες του Αμβρυσσέα κατάφεραν να συνέλθουν από το σοκ και να ισοφαρίσουν αρχικά με τον Νικολάου στο 20′, ενώ στο 35′ πήραν “κεφάλι” στο σκόρ με τον Πετράκο, με το σκορ να βρίσκει τους παίκτες του Λιόντου να προηγούνται στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και ισοφάρισαν με την προβολή του Καραδήμου στο 60,’ έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Μουρκιώτη.
Στο 68′ ο Παπαιωάννου δέχετε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι της αναμέτρησης και αφήνει τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες.
Αυτό όμως δεν πτόησε τους συμπαίκτες του οι οποίοι κατάφεραν αν προηγηθούν στο σκορ με τον Μούστα στο 70′ έπειτα από ασσίστ του Καραδήμου.
Οι παίκτες του Αμβρυσσέα σε αυτό το διάστημα είδαν την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Κωστόπουλου, όχι μια αλλά τρείς φορές.
Η λύτρωση για τους παίκτες του Λιόντου ήρθε στο 90′ με τον Νικολάου, να χαρίζει τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του και να την διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας βέβαια δύο παιχνίδια περισσότερα από τους υπόλοιπους διεκδικητές.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μούστα, Κωτσαδάμ και Καραδήμος, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Νικολάου, Πετράκος και Αρτούρ.
Καλή η διαιτησία των Λοίζο Γ., Δελή Λ., Σοφού Ν.
ΕΛΙΚΩΝΑΣ ΔΟΜ.: Κωστόπουλος, Σοφίας Στ. (70′ Κορογιάννος), Μπαρδόσας Ν. (40′ Καραδήμος λ. τρ.), Μπαρδόσας Κ., Κωτσαδάμ, Σοφίας Β. (60′ Μειδάνης Θ.), Μειδάνης Ν., Μουρκιώτης, Παπαιωάννου, Αποστόλου (70′ Βιέννας), Μούστα
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: Γκρέκας, Λουλεμέας,Αρτούρ, Μπέλλος (80′ Μπούρας Α.), Νικολάου, Λεμονής Ν., Πετράκος (70′ Περγαντίνας), Χριστοδούλου Μ. (52′ Χριστοδούλου Ν.), Κουτριάρης, Ιωάννου, Μπούρας Χ
Δήλωση προπονητή
Λιόντος Ηλίας (Αμβρυσσέας)

«Στο σημερινό παιχνίδι αδικήσαμε τον ευατό μας σε μεγάλο βαθμό και ενώ το παιχνίδι θα έπρεπε να τελειώσει νικηφόρα για την ομάδα μου, δυστηχώς φτάσαμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι στο 90′. Παρόλα αυτά θέλω να επισημάνω ότι ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε πάρα πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, χασαμέ πολλές ευκαιρίες είχαμε τρία δικάρια και αν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική μας προσπάθεια αλλα και καλύτερη αμυντική λειτουργία ώστε να μην δεχτούμε τρία γκόλ θα μιλούσαμε για ένα διαφορετικό σκόρ. Αυτά όσα αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά εκεί που θα ήθελα να σταθώ περισσότερο είναι το γεγονός ότι δυστηχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι στο χώρο του ποδοσφαίρου που με την συμπεριφορά τους γυνρνούν το ποδοσφαιρο εκατό χρόνια πίσω σε αντίθεση με κάποιους άλλους που ευτυχώς υπάρχουν και κοσμούν το Βοιωτικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως ηλικίας τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εκτός»

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ – ΡΗΞΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 1-3
Στο γήπεδο του Υψηλάντη η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την ομάδα της Ρήξης Λιβαδειάς με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.
Τελικά τα κατάφεραν, επικρατώντας με 3-1 και πλησίασαν ακόμη περισσότερο στην κορυφή.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ξάφνιασαν την ομάδα του Νίκα καθώς μόλις στο 3′ προηγήθηκαν με τον Γρίβα να επωφελείται από την ασταθή επέμβαση του Καραάσου Δ., και με προβολή να κάνει το 1-0.
Το σκορ παρά τις πολλές ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους δεν άλλαξε, έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος και μετά τις διορθωτικές αλλαγές από πλευράς φιλοξενουμένων, οι παίκτες του Νίκα κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμό και στην αρχή να ισοφαρίσουν με τον Καρανάσο Κ., στο 60′ έπειτα και από την ωραία συνεργασία που είχε με τον Κοτσικόρο.
Στο 68′ και έπειτα από το συνατό σούτ έξω από την περιοχή του Λούλου, η ομάδα της Ρήξης πήρε “κεφάλι” στο σκόρ.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκόρ και τελικά το κατάφεραν με τον Σακκά στο 88′ με υποδειγματικό πλασέ από την αριστερή πλευρά να στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Γκουλή και να διαμορφώνει το τελικό σκόρ Υψηλάντης – Ρήξη 1-3, στέλνοντας την ομάδα της Λιβαδειάς στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Γρίβας και Ανταλόπουλος, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Χότζα, Τσέρνος, Σακκάς, Κοτσικόρος.
Καλή η διαιτησία των Δελή Λεων., Τσακανίκα Π., Κοζαϊτη Ι.
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: Γκουλής, Καμπούρης, Γκίστο, Προβιδάκης, Μετόλι, Γρίβας, Τσερέπας, Ραχούτης(70′ Αδάμος), Ανταλόπουλος, Πετράς, Μαλάι
ΡΗΞΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: Καρανάσος Δ., Κοτσικόρος, Μωραίτης, Αργυρίου, Τσέρνος, Κάππας(72′ Μπουζίκας), Καρόκης(46′ Λογάρης), Σακκάς, Λούλος(85′ Μακρής), Χότζα, Καρανάσος Κ
Δήλωση Προπονητή
Νίκας Γιάννης (Ρήξη Λιβαδειάς)

«Στο πρώτο ημίχρονο παρά το γρήγορο γκόλ που δεχτήκαμε, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν είμασταν ουσιαστικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από κάποιες εσωτερικές αλλαγές που κάναμε, είμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο, ισοφαρίσαμε σχετικά γρήγορα και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές μας να ανεβάζουν και να βελτιώνουν την απόδοσή τους κατακόρυφα στο τελευταίο εικοσάλεπτο»

“Πάτησε” κορυφή
ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ
– ΠΑΥΛΟ 4-1
Στο γήπεδο του “Ζαγαρά” η ομάδα του Γουέμπλει υποδέχτηκε εκείνη του ΑΟ Παύλου με τις δύο ομάδες να αναζητούν την νίκη και τους τρεΙς βαθμούς.
Τα πιτσιρίκια του Δημήτρη Σπάρου, κάνοντας εκπληκτική πορεία, επικράτησαν χθες το απόγευμα του Παύλο, με σκορ 4-1 και έπιασαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τα Χώστια.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 14′ με τον Παπαθεωδόρου να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα να βρίσκει λίγο και σε σώμα αμυντικού και να καταλήγει στα δίχτυα του Αβράμπου.
Έξι λεπτά αργότερα στο 20′ ο Κολιούκος με φαλτσαριστό πλασέ έξω από την περιοχή στέλενει την μπάλα στο παραθυράκι του Αβράμπου με τον πορτιέρο της ομάδας του Παύλου να μην μπορεί να αντιδράσει.
Το τρίτο τέρμα για την ομάδα του Γουέμπλει ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Πεκίνι να περνάει δύο αμυντικούς και ειδανικό πλασέ να νικά και πάλι τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Στο δεύτερο μέρος και έπειτα από τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής του Παύλου, οι παίκτες του κατάφεραν να μειώσουν στο 55′ με τον Σκαγιάκο να παίρνει το “ριμπάουντ” έπειτα από το σούτ του Μιρτέλι, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό με τον Σκαγιάκο με προβολή να στέλενει την μπάλα στα δίχτυα του Μάστορη.
Το τελικό 4-1 για την ομάδα του Γουέμπλει διαμόρφωσε και πάλι ο Πεκίνι έπειτα από την κάθετη του Παπαθεωδόρου ο επιθετικός των γηπεδούχων βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και αφού έσκαψε την μπάλα πάνω από αυτόν την είδε να καταλήγει στα δίχτυα, σφραγίζοντας μια σπουδαία νίκη για την ομάδα του Σπάρου που την βλέπει να πλασάρετε στις πρώτες πέντε θέσεις της βαθμολογίας.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Πεκίνι, Παπαθεωδόρου και Οικονόμου, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Σκαγιάκος, Μπόλμπασης και Μπαρμπαδήμος Γ..
Καλή η διαιτησία των Χατζή Θ., Αλαφογιάννη Λ., Βασιληά Κ.
ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ: Μάστορης, Τσόλας, Μακαλιάς(88′ Μαργαριτόπουλος), Οικονόμου, Βεκύλης(70′ Νεδέλκος), Αργυρίου, Διβόλης, Κολιούκος, Πεκίνι(88′ Παπατριανταφύλλου), Κάπε(88′ Θεοδωράκης), Παπαθεωδόρου(88′ Πανόπουλος)
ΠΑΥΛΟ: Αβράμπος, Παπαλάμπρος, Σεγιάνης(45′ Μιρτέλι), Τριάντης(70′ Κοτσικόνας), Μπαρμπαδήμος Γ., Σκαγιάκος, Μίχας, Μπαρμπαδήμος Μ., Βεντούρης(45′ Κεφάλας λ. τρ.), Μπάρμπας, Μπόλμπασης(82′ Τσιλάκης)
Δηλώσεις Προπονητών
Σπάρος Δημήτρης (Γουέμπλει)

«Σήμερα κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να σκοράρουμε τρία τέρματα με πολύ όμορφεες ενέργειες και την πίεσή μας σε πολύ υψηλά επίπεδο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας σκοράροντας και τέταρτο τέρμα κλειδώνοντας την νίκη.
Καλή συνέχεια στην πολύ καλή ομάδα του ΑΟ Παύλου»
Δέδες Θύμιος (Παύλο)
«Θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους στο παιχνίδι καθώς λόγο τον πολλών ιώσεων και τραυματισμών που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, παίξανε απέναντι σε μιά πολύ καλή ομάδα, δυστηχώς το σκορ για εμάς ήταν βαρύ αλλά ήταν δίκαιο.
Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάμε κακλύτερα.
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα του Γουέμπλει»


Μία νίκη… από την κορυφή
ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ – ΠΗΓΑΣΟΣ 2-1

Σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις και συγκινήσεις η ομάδα του Ορχομενού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Πηγάσου με το γκολ που έκρινε τον νικητή να μπαίνει στο 92′ της αναμέτρησης.
Μία νίκη για την ομάδα του Ανδρέα Μαρτιναίου, που φέρει την ιστορική ομάδα, μία νίκη από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να “σπάσουν το ρόδι” με κάποιο τέρμα παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι επιθετικοί των δύο ομάδων, έτσι το 0-0, ήταν και το σκόρ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν περισσότερο αποφασισμένες να μας χαρίσουν έναν αγώνα με πολλές συγκινήσεις.
Η ομάδα του Πήγασου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το σουτ του Τσάγκα στο 65′ έπειτα από ωραίο συνδιασμό με τον Κορογιάννο.
Η απάντηση όμως δεν άργησε να έρθει για τους παίκτες του Μαρτιναίου.
Στο 70′ ο Κότας με τακουνάκι βρίσκει τον Κολοβό και εκείνος με ειδανικό τελείωμα ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους.
Η ομάδα του Πήγασου θα μπορούσε και πάλι να μπεί μπροστά στο σκορ αν το σουτ του Τσάγκα στο 75′ δεν έβρισκε το δοκάρι του Παπάζογλου.
Αυτό που δεν κατάφεραν οι παίκτες του Γκουλή το κατάφεραν οι παίκτες του Ορχομενού.
Στο 92′ ο Χαρίσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ χάρισε στη ομάδα του την νίκη που την βρίσκει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ο παίκτης του Ορχομενού μετά την επίτευξη του γκόλ δέχτηκε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι της αναμέτρησης, καθώς πανηγύρισε βγάζοντας την φανέλα του.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ψαλίδας, Μαυροειδη, Κότα Λ., και Χαρίσης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Κορογιάννος, Ντελίκος και Τσάγκας
Καλή η διαιτησία των Καρβούνη Λ., Μυλωνάκη Δ., Πουλαδάκη Π.
ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ: Παπάζογλου, Γκαραβέλης, Κολοβός(80′ Κεραμμυδάς), Μύθης, Μουτσανάς, Ψαλίδας, Μυτρατζούλης, Μυλωνάς(55′ Κότας Λ.), Χαρίσης, Μάγκας(65′ Μπέρδος), Μαυροειδής
ΠΗΓΑΣΟΣ: Κορογιάννος Κ., Κορογιάννος Γ., Ντελίκος(60′ Μερεντίτης), Βελέτζας, Αθανασόπουλος(75′ Αντωνόπουλος), Γκουλής, Κατσίμας Α.,Λέκα, Τσάγκας, Καρακικές(60′ Τζουτζουκλάρης), Φετσάνι
Δηλώσεις Προπονητών
Μαρτιναίος Ανδρέας (Ορχομενός)

« Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου για την εμφάνισή τους, προερχόμασταν από έναν δύσκολο αγώνα, την Τετάρτη με την Δαύλεια, ξέραμε ότι δεν θα είμασταν εκατό τοις εκατό έτοιμοι, αλλά η προσπάθεια έγινε από τα παιδιά απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικό και επιθετικό αντίπαλ.
Να δώσω επίσης πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα του Πήγασου για την εμφανισή τους και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον φίλο και προπονητή Σπύρο Γκουλή»
Γκουλής Σπύρος (Πήγασος)
«Το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό, έγινε ένα καλό παιχνίδι με πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Δυστηχώς δεχτήκαμε ένα τέρμα στο 90′ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ορχομενού, αλλά και στους διαιτητές της αναμέτρησης για την παρουσία τους»


Ακόμη σκοράρουν
ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ 4-4
Στο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Πανδαυλιακός φιλοξένησε την ομάδα του Πανγεωργικού στο γήπεδο της Δαύλιας, με τις δύο ομάδες να μας κρατούν σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι μπαίνοντας με την αύρα του γηπεδούχου άνοιξε στο 10′ το σκόρ με τον Κουτρούλη. Ο ίδιος παίκτης στο 30′ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ διεύρυναν ακόμα περισσότερο το σκόρ στο 40′ με τον Μεμάι Λ., κάνοντας το 3-0 πρίν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Και ενώ όλοι υπολόγιζαν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεσή τους με το “καλημέρα” του δευτέρου ημιχρόνου. Πρώτα με τον Καλοπίτα στο 48΄, που έκανε την αρχή για την ανατροπή. Στην συνέχεια με άλλα δύο γρήγορα γκόλ πρώτα με τον Δούνη στο 62′ και μετά με τον Μιχάλη Ι. Η., στο 65′ οι παίκτες του Πανγεωργικού κατάφεραν αν γυρίσουν τούμπα το παιχνίδι και να ισοφαρίσουν σε 3-3. Μάλιστα στο 81′ οι παίκτες του Νταλιάνη πήραν και “κεφάλι” στο σκόρ με τον Τσαμπή. Τα λεπτά περνούσαν και όλοι νόμιζαν πως οι παίκτες του Πανγερωγικού θα είχαν κάνει την μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας ένα παιχνίδι στο οποίο έχαναν 3-0 από το ημίχρονο, ήρθε το γκόλ του Ανέστη με κεφαλιά,έπειτα από ωραία σέντρα του Μεμάι Λ., στο 8′ των καθυστερήσεων για λυτρώσει την ομάδα του Πανδαυλιακού χαρίζοντάς τους τον βαθμό της ισοπαλίας. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ανέστης,Κουτρούλης, Κακόγιαννος και Ιγγλέζος Σ., ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Καλοπίτας και ο Μιχάλης Ι. Η.. Καλή η διαιτησία των Κώνστα Β., Τσιόνα Δ., Κολυμπύρη Χαρ.
ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Σπύρου, Νταλακούρας(46′ Ιγγλέζος Π), Παπατζήμας, Πραγιάννης, Μπαιρακτάρης(46′ Παπαγεωργίου), Ανέστης, Ιγγλέζος Σ., Κακόγιαννος, Κατσαμπέκης(70′ Ζουλουφτάρι), Μεμάι Λ., Κουτρούλης
ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ: Χουσιάδας, Γκαβογιαννάκης Π.(45′ Κατής Κ), Δούνης Κ., Μιχάλης Αλ., Γκαβογιαννάκης Γ.(45′ Μαρζέλ). Πανταζής (80′ Βελέτζα).,Κάντια, Καλοπίτας(90′ Παπαλάμπρος Σ),Μιχάλης Ι.Π.,Μιχάλης Ι. Η., Παπαλάμπρος Ι.
Δήλωση Προπονητή
Νταλιάνης Χρήστος (Πανγεωργικός)

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, για εμάς ήταν το πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος, αλλά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου ήταν μάλλον σε διακοπές και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τίποτα από το παιχνίδι, για αυτο και ο αντίπαλος προηγήθηκε με 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και μετά το γρήγορο γκόλ που βάλαμε πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, όπως και έγινε φτάνοντας μέχρι και το 81′ όπου και προηγηθήκαμε. Από εκεί και πέρα αν και δεν δεχτήκαμε πίεση από τους αντίπαλους στο τελευταίο λεπτό των καθηστερήσεων δεχτήκαμε την ισοφάριση αφήνοντάς στους παίκτες μου με μία πικρία.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια που κάνανε στο δεύτρο ημίχρονο και στην ομάδα της Δαύλειας για το πολύ ωραίο παιχνίδι και την ευχαριστούμε για την καλή φιλοξενία»

Share...

Διαβάστε επίσης...