Ε.Ε.Σ -ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: Ευχαριστήριο για την ανταπόκριση του κόσμου που ήταν πραγματικά συγκινητική!

Όπως σας είναι γνωστό οι δράσεις μας είναι πάμπολλες , πολυποίκιλες και καίριες όπως η στήριξη ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, υγειονομικές καλύψεις κ.α στις οποίες δυστυχώς δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε όλες ξεχωριστά αλλά είναι αυτές που ενσαρκώνουν της άριστη προσέγγιση της ιδέας του ανθρωπισμού η οποία είναι πάντα μια επίκαιρη ανάγκη.

Τις ημέρες των γιορτών προφέρθηκαν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες  δέματα «Αγάπης».

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά όσο και την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. και τον Πρόεδρο κ. Αντώνιο Αυγερινό, την εταιρεία «ΝΟΜΙΚΟΣ», τον Α.Π.Σ Λιβαδειάς «ΓΕΡΑΚΙΑ» , την ΟΝΝΕΔ Λιβαδειάς, Το παντοπωλείο «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΓΚΟΥ», τους μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς του 2ου Νηπαγωγείου Λιβαδειάς, τους μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς του  4ου, 6ου, 8ου, και 9ουΔημοτικού σχολείου Λιβαδειάς, τους μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς, και  τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς του 1ου Λυκείου Λιβαδειάς και ΕΠΑΛ Λιβαδειάς.

Χάρη στην ευαισθησία σας και την ανθρωπιά σας καταφέραμε για ακόμη μια φορά να γεμίσουμε το γιορτινό τραπέζι των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Η αλληλεγγύη σας στις δύσκολες εποχές που ζούμε μας δίνει ελπίδα για το μέλλον.

Ευχόμαστε να είστε πάντοτε αρωγοί στο φιλανθρωπικό και εθελοντικό μας έργο.

Μετά Τιμής,

Για το Δ.Σ.

                        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ                                                     ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ 

Share...

nea

Next Post

«Δικαιοσύνη Παντού» στη Βοιωτία και σε ολόκληρη τη χώρα! 

Τρ Ιαν 10 , 2023
Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των τοπικών και περιφερειακών ΜΜΕ, η βουλευτής Γιώτα Πούλου, πραγματοποίησε τον απολογισμό του κοινοβουλευτικού έργου της για την περίοδο 2019-2022.  Η κα Πούλου δήλωσε Στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής δραστηριότητάς μου, μαζί με τους συνεργάτες μου, προσπάθησα να βελτιώσω με κριτική και προτάσεις τα […]

Σας ενδιαφέρουν