Να αποσυρθεί το νομοσχεδίου για την δευτεροβάθμια υγεία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα ΤΕΠ με αφορμή το νέο νομοσχέδιο που κατατέθηκε από την κυβέρνηση για την περαιτέρω υποβάθμιση της δημόσιας υγείας. 
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν σωματεία και φορείς της πόλης που δήλωσαν την ανάγκη ενίσχυσης του δημοσίου συστήματος Υγειας. Εκφράστηκε η καταδίκη στην ψήφιση του νομοσχεδίου το οποίο υψώνει νέα, εμπόδια στην πρόσβαση ασθενών σε δωρεάν υπηρεσίες περίθαλψης στα δημόσια νοσοκομεία, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγειας. 


Αίτημα όλων η άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου και η ουσιαστική ενίσχυση των δομών υγειας με προσλήψεις μόνιμου  προσωπικού και σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Συνεχίζουμε την διεκδίκηση ενός ενιαίου, αποκλειστικά δημόσιου και δωρεάν συστήματος υγειας.

Share...

nea

Next Post

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου «Διαβατήρια ευετηριακά δρώμενα», με ξεχωριστή μελέτη για τον Βλάχικο Γάμο της Θήβας

Πε Δεκ 1 , 2022
Ένα «ταξίδι» που άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2011 με τη διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας και ολοκληρώθηκε, με την παρουσίαση του βιβλίου «Διαβατήρια ευετηριακά δρώμενα – Παλαιές μορφές – σύγχρονοι προβληματισμοί – Νέες ερμηνείες», το οποίο περιλαμβάνει τα πρακτικά της ημερίδας, με εκτενή αναφορά στο έθιμο του Βλάχικου Γάμου, του σημαντικότερου πολιτιστικού […]

Σας ενδιαφέρουν