Ευχές Δημάρχου Λεβαδέων για την γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου

Τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου γιορτάζουμε σήμερα, όπως κάθε χρόνο, με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη στο Μητροπολιτικό Ναό Λεβαδείας.   

Μια μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και της πόλης μας, όπου είναι Πολιούχος, σηματοδοτώντας την Είσοδο της Παναγίας στο Ναό του Σολομώντα προκειμένου η μέλλουσα Θεοτόκος να αφιερωθεί στο Θεό. 

Είθε η Παναγία να μας προστατεύει και να μας χαρίζει πάντα Υγεία, Δύναμη, Φώτιση και Ελπίδα και εμείς να τιμούμε το μήνυμα της αυριανής γιορτής με την  αφιέρωσή μας σε έναν καθημερινό αγώνα που βασίζεται στις αληθινές αξίες της ζωής όπως είναι η αγάπη, η προσφορά και η αλληλεγγύη. 

Εύχομαι ολόψυχα 

Χρόνια Πολλά στην Πόλη μας!

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Πολίτες!

Χρόνια Πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Χρόνια Πολλά στις Εορτάζουσες και τους Εορτάζοντες!

με υγεία, ευημερία, υπομονή και σθένος ώστε να καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες ανάγκες της απαιτητικής εποχής μας με ενσυναίσθηση και να παραμένουμε υγιείς και ενωμένοι. 

Share...

nea

Next Post

Φοιτητικό επίδομα 250 € μέσω της δράσης «σπουδά…ΖΩ!»

Δε Νοέ 21 , 2022
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μέσω της δομής «ΓΕΦΥΡΑ» και με χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, προχωρά στην υλοποίηση της δράσης «σπουδά…ΖΩ!». Αντικείμενο της δράσης είναι η εφάπαξ παροχή διατακτικών σίτισης αξίας 250 ευρώ σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές – φοιτήτριες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, που είναι μέλη οικογενειών της Στερεάς Ελλάδας […]