Λεβαδειακός – Αρης στο Κύπελλο 

Δεν ανέδειξε κάποιο πολύ σπουδαίο παιχνίδι η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, από την οποία οι ομάδες έμαθαν τα «εμπόδια» που πρέπει να ξεπεράσουν, προκειμένου να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης.
Ο Λεβαδειακός αν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του Αρη – σε διπλούς αγώνες – θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Ατρόμητος.
Από τη φάση των «16» και μετά δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου, εφόσον προκριθούν δύο ομάδες από την Αθήνα στον τελικό, αυτός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ενώ, αν το ζευγάρι του τελικού συνθέτουν δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, η καταληκτική αναμέτρηση θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη. Εάν, όμως, μια ομάδα από την Αθήνα και μια από τη Θεσσαλονίκη φτάσουν στον τελικό, τότε αυτός θα διεξαχθεί στο Βόλο και το Πανθεσσαλικό.
Οι πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των «16» είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν το διάστημα 15-16 Δεκεμβρίου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα λάβουν χώρα το διάστημα 10-12 Ιανουαρίου.
Τα πρώτα παιχνίδια για τους προημιτελικούς θα γίνουν 17-19 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς στις 24-26/1.
Τέλος, οι πρώτοι αγώνες για τους «4» του Κυπέλλου θα τελεστούν στις 7-9 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς θα διεξαχθούν το διάστημα 28 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου.
Τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τη φάση των «16», τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας:


ΦΑΣΗ «16»
Ολυμπιακός-Ατρόμητος
Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου
Παναθηναϊκός-Βόλος
Λαμία-Καλλιθέα
Λεβαδειακός-Άρης
Κηφισιά-ΑΕΚ
Καλαμάτα-ΠΑΟΚ
Απόλλων Παραλιμνίου-Άγιος Νικόλαος


ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Καλαμάτα ή ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ή Βόλος
Ολυμπιακός ή Ατρόμητος – Λεβαδειακός ή Άρης
Απόλλων Παραλ. ή Άγ. Νικόλαος – Λαμία ή Καλλιθέα
Κηφισιά ή ΑΕΚ – Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου


ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Νικητής 4-Νικητής 2
Νικητής 3-Νικητής 1

Share...

nea

Next Post

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας στην Π.Ε. Βοιωτίας

Τρ Νοέ 15 , 2022
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξασφάλισε τις αναγκαίες χρηματοδοτήσεις, δημοπράτησε και ήδη ανέθεσε μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίαςγια συγκεκριμένα υδατορέματα της Π.Ε. Βοιωτίας, κόστους 313.720 ευρώ. Τα προς μελέτη υδατορέματα, στα οποία θα γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις σε συνολικό μήκος 32 χιλιομέτρων, είναι οι ποταμοί Μέλας(Μαυροπόταμος), Παστέλικας και Ποταμάκι, στην περιοχή του Ορχομενού και του Κάστρου Βοιωτίας. Τα είδη και τα στάδια των επί μέρους μελετών που θα εκπονηθούν, είναι τα ακόλουθα:  Τοπογραφική αποτύπωση. Υδρολογική και υδραυλική μελέτη, με συνοπτική τεχνική έκθεση και πρόταση για τον καθορισμό των οριογραμμών (πρότασηοριοθέτησης με έργα διευθέτησης και αντιπλημμυρικά έργα). Περιβαλλοντική μελέτη. Μελέτη κτηματογράφησης κλπ. «Θωρακίζουμε τον τόπο μας με έργα. Παρεμβαίνουμε άμεσα, όπου χρειάζεται, με δικά μας μέσα και με διαδικασίες κατεπείγοντος. Παρεμβαίνουμε, όμως και στρατηγικά. Σχεδιάζουμε, μελετούμε και προχωρούμε στην υλοποίηση αναγκαίων έργων, ώστε να αποφύγουμε πλημμυρικά φαινόμενα και καταστροφές. Με αυτή τη στόχευση, αναθέσαμε τη […]