«Ο Υπουργός Υγείας, σήμερα στις 16:15 απαντά στην Βουλή στην επίκαιρη ερώτηση του Γ. Μουλκιώτη για το Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Η συζήτηση θα μεταδοθεί απευθείας από το Κανάλι της Βουλής.»

1 min read

Τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 16:15 θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Μουλκιώτη, προς τον Υπουργό Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι με την πρωτοβουλία αυτή, ο βουλευτής Βοιωτίας ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για το ζήτημα της πολύωρης διακοπής ρεύματος που σημειώθηκε πριν από δύο εβδομάδες, για τα τεχνικά και λειτουργικά προβλήματα και για την σοβαρή υποστελέχωση του νοσοκομείου

Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος Υπουργός καλείται να απαντήσει:

  • ​Για ποιο λόγο δεν λειτούργησε το εφεδρικό σύστημα ηλεκτροδότησης στο Γ.Ν. Λιβαδειάς. 
  • Ποιες ήταν οι επιπτώσεις της διακοπής ρεύματος στην λειτουργία των υποδομών και των ιατρικών συσκευών του Γ.Ν. Λιβαδειάς.
  • Σε ποιες άμεσες ενέργειες έχει προβεί για την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας του και πότε.
  • Αν αξιολογήθηκαν οι επανειλημμένες παρατηρήσεις της τεχνικής υπηρεσίας και πώς.
  • Αν καταλογίστηκαν εκ του αποτελέσματος ευθύνες, ποιές και σε βάρος ποιών. 
  • Σε ποιες ενέργειες θα προβεί και με ποιο χρονοδιάγραμμα για την άμεση αντιστροφή της αποδυνάμωσης του Γ.Ν. Λιβαδειάς λόγω προκλητικών αποσπάσεων και μετακινήσεων από αυτό,  καθώς και για την περαιτέρω ενίσχυσή του με μόνιμη στελέχωση ιατρικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού, υποδομές και ιατροτεχνικό υλικό.
Share...

Διαβάστε επίσης...