«Την επίσπευση της έκδοσης των διαγωνισμών αξιοποίησης των ιαματικών πηγών και υποδομών της Φθιώτιδας», ζήτησε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Δημήτρη Πολίτη, ο Θέμης Χειμάρας

Στο ΤΑΙΠΕΔ βρέθηκε, για μια ακόμη φορά ο Βουλευτής Φθιώτιδας, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την προετοιμασία των διαγωνιστικών διαδικασιών των ιαματικών πηγών και των εγκαταστάσεων.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Χειμάρας:

«Ολοκληρώθηκε ακόμη μια συνάντηση εργασίας, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ.

 Έθεσα το ζήτημα της επίσπευσης προκήρυξης διαγωνισμών των Ιαματικών πηγών και των ακινήτων τους, στην Φθιώτιδα και ζήτησα την στενότερη συνεργασία του ταμείου με την αυτοδιοίκηση, η οποία θεωρώ ότι μπορεί να συνδράμει στην συνολική προσπάθεια.

Όπως έχω πει πολλές φορές, ο ρόλος μας είναι να πιέζουμε και να παρεμβαίνουμε στα σημεία που η γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, προκαλούν καθυστερήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, επικοινώνησα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ταγαρά, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως ζήτησε από τις υπηρεσίες του να ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο μήνα η εισήγηση περιβαλλοντικής αδειοδότησης των έργων σε Θερμοπύλες και Κονιαβίτη, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος εκκίνησης των διαγωνισμών.

Ευχαριστώ τον κ. Πολίτη για την στενή συνεργασία και τον Υφυπουργό κ. Ταγαρά για την παρέμβαση επίσπευσης των σχετικών διαδικασιών».

Share...

nea

Next Post

Δυναμική η παρουσία της Π.Σ.Ε. στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022 

Κυ Οκτ 23 , 2022
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022 που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αττική. Η αποστολή των 12 επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών που αναζητούσαν οικονομικά συμφέρουσες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, τόσο στον κατασκευαστικό κλάδο, όσο και στον τομέα […]

Σας ενδιαφέρουν