Ξεκίνησαν τα μαθήματα κολύμβησης 

Ξεκίνησαν τα μαθήματα κολύμβησης παρόντων της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παναγιώτας Χουλιάρα – Σιδερά, του Συντονιστή Κολύμβησης Βοιωτίας και πρώην Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,  Λάμπρου Κούτσικου, αλλά και του Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα. 

Τα μαθήματα κολύμβησης αφορούν την Γ’ και Δ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου.

Στο Κολυμβητήριο Λιβαδειάς θα συμμετάσχουν παιδιά όλων των σχολείων του Δήμου Λεβαδέων, αλλά και δημοτικά σχολεία όμορων Δήμων έως και την απόσταση των 25χμ.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχαρίστησε τους αρμόδιους για την πρόσκληση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μαθήματα, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να διατηρηθεί αυτή η “γέρικη” εγκατάσταση, έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα τα παιδιά μας να γνωρίσουν τον κόσμο της κολύμβησης.

Ο κ. Ταγκαλέγκας έκλεισε την δήλωση του, αναφέροντας τα επόμενα βήματα στο πλαίσιο της έγκρισης χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του μεγάλου πάρκου Άθλησης, που περιλαμβάνει αρκετές αθλητικές εγκαταστάσεις, μια εκ των οποίων είναι και το Κλειστό  Κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων (πισίνα 50μ), το οποίο και βρίσκεται στο στάδιο της μελέτης, η οποία έχει συμβασιοποιηθεί και αναμένεται εντός του επόμενου διμήνου να ολοκληρωθεί, έτσι ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση κατασκευής του το 2023.

Share...

nea

Next Post

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει πως η COVID-19 εξακολουθεί να είναι μια παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία

Τε Οκτ 19 , 2022
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δήλωσε σήμερα πως η COVID-19 παραμένει μια παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σχεδόν τρία χρόνια αφότου κηρύχθηκε ως τέτοια. Η επιτροπή εκτάκτων καταστάσεων του ΠΟΥ κήρυξε για πρώτη φορά την COVID-19 κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία στις 30 Ιανουαρίου 2020. Μια τέτοια απόφαση μπορεί να […]

Σας ενδιαφέρουν