Η 5η ΥΠΕ στοχοποιεί υγειονομικούς της Βοιωτίας που την “ενοχλούν”

Για αποπομπή Επιστημονικών Υπευθύνων Κέντρων Υγείας στη Βοιωτία καταγγέλει τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, η βουλευτή Γιώτα Πούλου.
Κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας με βάση σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Βοιωτίας (ΕΝΙΒ).
Η κ. Πούλου σημειώνει:
Με Αναφορά που κατέθεσα προς τον Υπουργό Υγείας, έφερα στη Βουλή την με Α.Π.: 13/11-10-2022 Ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Βοιωτίας (ΕΝΙΒ) με θέμα την αποπομπή των Επιστημονικών Υπευθύνων του Κέντρου Υγείας Ερυθρών!
Στην Ανακοίνωσή της η ΕΝΙΒ καταγγέλει την 5η ΥΠΕ ότι, με Απόφαση της Διοίκησής της, προχώρησε στην αναιτιολόγητη αποπομπή του Επιστημονικού Υπεύθυνου και του Αναπληρωτή Επιστημονικού Υπεύθυνου του Κέντρου Υγείας Ερυθρών, μόλις λίγες ημέρες μετά από μία ακόμη αποπομπή του Επιστημονικού Υπεύθυνου του Κέντρου Υγείας Σχηματαρίου!
Παρόλο που οι συγκεκριμένοι Επιστημονικοί Υπεύθυνοι φαίνεται να έχουν χειριστεί με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα όλες τις προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει η πρωτοβάθμια φροντίδα το προηγούμενο διάστημα, όπως το εμβολιαστικό πρόγραμμα, ως πραγματική αιτία της απομπομπής τους εμφανίζεται η συνδικαλιστική τους δράση!
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε μία περίοδο που έχουν έρθει στη δημοσιότητα όλοι οι τραγικοί χειρισμοί της στον τομέα της Υγείας, εμμένει στην αποδιοργάνωση του ΕΣΥ προτάσσοντας το κομματικό της συμφέρον!
Η Αναφορά διαθέσιμη εδώ:
https://drive.google.com/file/d/1SS8q60jMitamRVlCEICbGhoypY8AKuCX/view?usp=sharing

Share...

nea

Next Post

Οργανωμένα και κινηματικά κατά των ανεμογεννητριών στη βορειοκεντρική Εύβοια

Τε Οκτ 12 , 2022
Τοποθέτηση του Βαγγέλη Αποστόλου, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πρώην Υπουργού, στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου που πραγματοποιήθηκε στις 11/10/2022 στα Κριεζά, με θέμα συζήτησης την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 152/2022 απόφαση του Δ.Σ.. «Στην τοποθέτησή μου τη σημερινή θα προσεγγίσω αυτά που συμβαίνουν στην ευρύτερη […]

Σας ενδιαφέρουν