Αρης Ρούσσαρης: Νέο «κτύπημα» κατά της πόλης είναι σε εξέλιξη

Μετά την απώλεια του Πανεπιστημιακού Τμήματος Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας ένα νέο «κτύπημα» κατά της πόλης είναι σε εξέλιξη.

Η απώλεια της Μεταβατικής Έδρας του Εφετείου Λαμίας που πρέπει να δικάζει όλεςτις υποθέσεις τοπικής αρμοδιότητας στην πόλη μας.

Η περιφερειακή συνείδηση και η περιφερειακή ανάπτυξη σημαίνει πάνω απ’ όλα ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιφερειακών ενοτήτων και των τοπικών κοινωνιών.

Οι τοπικοί εκλεγμένοι βουλευτές, δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοίσύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και σύμβουλοι τοπικών ενοτήτων, έχουνυποχρέωση να προστατεύσουν νόμιμα κεκτημένα δικαιώματα των πολιτών.

Δεν πρέπει να ξεχνούν ότι ορκίστηκαν να είναι πιστοί στην πατρίδα, να υπακούουνστο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνουν τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντάτους.

Όσοι σιωπήσουν ή αρκεστούν στα μεγάλα λόγια και στα κροκοδείλια δάκρυα, διαχρονικό άλλοθι των υπευθύνων – ανευθύνων, απάντηση θα δώσει ο περήφανος λαόςτου Δήμου Λεβαδέων και της Περιφερειακής Ενότητάς μας.

Υ.Γ. Κροκοδείλια δάκρυα: «Η φράση προέρχεται από την αρχαία πεποίθηση ότι οικροκόδειλοι δακρύζουν την ώρα που καταναλώνουν τα θύματά τους».

Σε έργα του Χαιρωνέα συγγραφέα – παιδαγωγού Πλουτάρχου ταυτίζεται η συμπεριφοράτου κροκόδειλου με εκείνους που ενώ είναι υπεύθυνοι για το θάνατο κάποιου μετά θρηνούνδημόσια γι’ αυτόν.

Share...

nea

Next Post

Δήμος Θηβαίων: Σύσκεψη Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Πε Σεπ 22 , 2022
Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου(ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θηβαίων, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου «Δάρδανος» για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από […]

Σας ενδιαφέρουν