Βραβείο για την ΕΑΒ στην 86η ΔΕΘ

Έκλεψε τις εντυπώσεις το Περίπτερο των Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (EAB) στην 86η ΔΕΘ και βραβεύτηκε ως ένα από τα 10 καλύτερα της διοργάνωσης. 

To ομοίωμα του UAV «Αρχύτας» αλλά και το εμπρόσθιο τμήμα της ουραίας ατράκτου του αεροσκάφους F-16 (Forward Section of Aft Fuselage) που φιλοξενήθηκαν στον εκθεσιακό χώρο προσείλκυσαν στο Περίπτερο χιλιάδες επισκέπτες. Το ενδιαφέρον για τα πεδία δράσης της ΕΑΒ έσπασε κάθε ρεκόρ. 

H EAB τιμήθηκε από τη Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO ως κορυφαία συμμετέχουσα εταιρεία στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για τη συνολική της παρουσία.

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία εκφράζει την ικανοποίησή της για την αναγνώριση της συμβολής της στη διοργάνωση. Η παρουσία της θα αναβαθμίζεται διαρκώς όσο διευρύνεται και το πεδίο των δραστηριοτήτων της, με μοναδικό γνώμονα τη θωράκιση της εθνικής άμυνας και της χώρας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η Διοίκηση της EAB πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους κυβερνήσεων, στρατιωτικές αντιπροσωπείες και κορυφαία στελέχη της αμυντικής βιομηχανίας. Όλοι ενημερώθηκαν για τις καινοτόμες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές δυνατότητες της εταιρείας, για τις πιστοποιημένες παραγωγικές διαδικασίες και το εξαιρετικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό. 

Share...

nea

Next Post

Βορίδης σε Προεδρείο ΟΕΕ: Ναι στην τοποθέτηση πτυχιούχων οικονομολόγων σε θέσεις ευθύνης

Πε Σεπ 22 , 2022
Τη συμφωνία του με τις θέσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για την τοποθέτηση πτυχιούχων οικονομικών σπουδών σε θέσεις ευθύνης δημόσιων δομών οικονομικού αντικειμένου, διατύπωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, στο Προεδρείο του ΟΕΕ.  Παράλληλα, ο κ. Βορίδης επιβεβαίωσε ότι, στην επικείμενη τροποποίηση του Π.Δ. 50/2001, θα παραμείνουν οι ειδικότητες ΠΕ […]