Με τον Διοικητή του ΓΝ Λιβαδειάς – ΓΝ Θηβών συναντήθηκε η νέα Διευθύντρια της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Βοιωτίας

Με τον Διοικητή του ΓΝ Λιβαδειάς – ΓΝ Θηβών, Αθανάσιο Τσαντήλα, συναντήθηκε, την 16/09/2022 στο γραφείο του, η νέα Διευθύντρια της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Βοιωτίας, Παναγιώτα Σιδερά – Χουλιάρα.
Ο κος Τσαντήλας καλωσόρισε ενθέρμως την κα Χουλιάρα για την επίσημη ανάληψη των νέων, κατά περιοχή ευθύνης, καθηκόντων της και της ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία και στο εδώ έργο της, καθόσον άλλωστε η κα Χουλιάρα τελούσε μέχρι τώρα Διευθύντρια της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Φθιώτιδας.


Κατά τη συνάντησή τους αυτή, επιβεβαιώθηκε η αμέριστη διάθεση συνεργασίας και ανάληψης κοινών δράσεων μεταξύ της Διοίκησης του ΓΝ Λιβαδειάς – ΓΝ Θηβών και της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Βοιωτίας, με σκοπό την πρώτη ενημέρωση των μικρών μαθητών για την πρόληψη και αντιμετώπιση υγειονομικών περιπτώσεων.
Ο κος Τσαντήλας και η κα Χουλιάρα, με το πέρας της συνάντησης τους, προέβησαν στην κάτωθι κοινή δήλωση:
“Εκ Λαμίας συντοπίτες και παλαιόθεν φίλοι, έχουμε πολλάκις συνεργαστεί μεταξύ μας σε διάφορα μέχρι τώρα κοινωνικά πεδία. Η τοπική αυτή συγκυρία είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ενώσουμε ξανά τις όποιες δυνάμεις μας υπέρ της κοινωνίας της ΠΕ Βοιωτίας, που αμφότεροι πια έχουμε την τιμή, την χαρά και την αγόγγυστη διάθεση να υπηρετούμε”.

Share...

nea

Next Post

Προτεραιότητα η ένταξη των ΑμεΑ στην αγορά εργασίας για τις Ευρωπαϊκές Δημόσιες Υπηρεσίες Απασχόλησης 

Τε Σεπ 21 , 2022
Στο πλαίσιο της διήμερης (20-21 Σεπτεμβρίου) διάσκεψης της Τσεχικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ένταξη των Ατόμων με Αναπηρία στην αγορά εργασίας, ο Α’ Αντιπροέδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Δημοσίων Υπηρεσιών Απασχόλησης  (European Network of Public Employment Services – PES Network) και Διοικητής της ΔΥΠΑ Σπύρος Πρωτοψάλτης τόνισε ότι […]

Σας ενδιαφέρουν