Εκδήλωση βράβευσης μαθητών Στερεάς Ελλάδας 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίουκαι ώρα 10:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11) θα προβεί στην βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στις Εισαγωγικές εξετάσεις του Ιουνίου 2022.

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι μαθητές / μαθήτριες ανά επιστημονικό πεδίο και ανά περιφερειακή ενότητα, όπως επίσης και οι τρεις πρώτοι όλων των ΕΠΑ.Λ. ανά περιφερειακή ενότητα. Οι παρευρισκόμενοι βραβευθέντες θα λάβουν ως δώρο από έναν φορητό υπολογιστή (laptop). Επίσης ο πρώτος όλων σε βαθμολογία θα λάβει ως δώρο ένα ταξίδι (Προσφορά από ταξιδιωτικό γραφείο).

«Την μετά Covid εποχή μας δίνεται η δυνατότητα να αναδείξουμε την διακεκριμένη εργασία αλλά και τις υψηλές επιδόσεις των μαθητών όλων των ενοτήτων της Στερεάς Ελλάδας, με έναν Έπαινο που θα συνοδεύει τους μαθητές στη συνέχεια της ζωής και της εξέλιξης τους δίνοντας παράλληλα μηνύματα αισιοδοξίας και υψηλών διακρίσεων.

Ευχόμαστε σ’ αυτούς και σε όλους τους άλλους μαθητές που βρήκαν την διαδρομή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Καλή Σταδιοδρομία και ένα όμορφο ταξίδι στο μέλλον» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Κωνσταντίνος Γαλάνης. 

Share...

nea

Next Post

«Σε απόγνωση οι αγρότες από τις ζημιές στα αμπέλια και σε οινοποιήσιμα σταφύλια λόγω των έντονων βροχοπτώσεων»

Τε Σεπ 14 , 2022
Ο βουλευτής Βοιωτίας, Γιώργος Μουλκιώτης, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την οποία ζητά την άμεση λήψη μέτρων στήριξης των αγροτών λόγω ζημιών στην αμπελοκαλλιέργεια και σε οινοποιήσιμα σταφύλια. Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι οι συνεχόμενες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών του Αυγούστου, στις οποίες προστέθηκε και η βροχόπτωση της […]

Σας ενδιαφέρουν