Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά για τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς γεμάτη όνειρα και στόχους. Ξεκινάει άλλο ένα ταξίδι στην γνώση με υπομονή και επιμονή για τον καλύτερο προορισμό. 

Μαζί με τον Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανό, επισκεφτήκαμε για την έναρξη της σχολικής χρονιάς το Δημοτικό σχολείο Δηλεσίου όπου η δημοπράτηση για την ανέγερση νέου διδακτηρίου στοχεύουμε να ξεκινήσει μέχρι τέλος του 2022  και το 1ο Δημοτικό σχολείο Σχηματαρίου του οποίου ολοκληρώσαμε την αναβάθμιση και το παραδώσαμε στους μαθητές του.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η ΠΕ Βοιωτίας συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και να συνδράμει όταν χρειαστεί. 

Σε μια ακόμη χρονιά γεμάτη προκλήσεις, εγγυόμαστε την απρόσκοπτη και ασφαλή μετακίνηση των μαθητών στις σχολικές μονάδες, και φυσικά θα σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες όχι μόνο των παιδιών αλλά και των δασκάλων και των γονιών. 

Με το βλέμμα  στραμμένο στα παιδιά που είναι το μέλλον αυτού του τόπου και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη, μια χρονιά με σταθερότητα και χωρίς άλλα απρόοπτα και είμαι βέβαιη πως θα ανταποκριθείτε με υπευθυνότητα και θα τα καταφέρετε.

Share...

nea

Next Post

Μήνυμα Σεβ. Μητροπολίτου Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου προς τους Μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δε Σεπ 12 , 2022
Αγαπητά μου παιδιά,   Όλοι οι άνθρωποι στη διάρκεια της ζωής τους αγωνίζονται να αποκτήσουν την αρετή της διάκρισης του σημαντικού από το ασήμαντο, του αιώνιου από το εφήμερο· να μην παρασύρονται από αυτά που θεωρούν σπουδαία και να χάνουν ό,τι είναι πραγματικά όμορφο και σημαντικό.  Στο σχολείο με τη βοήθεια […]

Σας ενδιαφέρουν