Ένα μεγάλο ευχαριστώ της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο Δήμο Χαλκιδέων και το ΔΟΑΠΠΕΧ

Στη συνέντευξη τύπου, ο αντιπρόεδρος της Κ.Ο.Ε. Γιώργος Αφρουδάκης, ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος, ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, Άγγελος Βλαχόπουλος και η Πρόεδρος της ΚΟΕ Στ. Ελλάδας, Ελευθερία Σαραντίδου, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την παραμονή τους στην πόλη μας και ευχαρίστησαν ιδιαίτερα το Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ, για τη συνδρομή τους και την άψογη φιλοξενία στη Χαλκίδα και τις κολυμβητικές της εγκαταστάσεις, τόσο για την πρόσφατη προετοιμασία, όσο και κατά την προ μηνών επίσκεψή τους, η οποία χαρακτηρίστηκε και γουρλίδικη, μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, τον Ιούλιο του 2022. 

Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, εξήρε τις αθλητικές ικανότητες και το αγωνιστικό πάθος της Εθνικής μας, ιδιαίτερα όμως αναφέρθηκε για το ήθος και την αξία τους ως απλοί άνθρωποι και μετά ως αθλητές. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο της  ΚΟΕ και όλο το προπονητικό Team, για τη επιλογή για άλλη μια φορά της Χαλκίδας και ότι η προετοιμασία της Εθνικής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, αποτελεί μεγίστη τιμή. 

Τέλος, κα. Σαραντίδου, τιμής ένεκεν απένειμε αναμνηστικές πλακέτες, στη Δήμαρχο Χαλκιδέων την οποία εκπροσώπησε η Π/δρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη και για στο ΔΟΑΠΠΕΧ, την οποία παρέλαβε ο Αντιπ/δρος, Παναγιώτης Νικολάου.

1ο Φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας

Καλούμε όλους σας να συμπαρασταθούμε στον πρώτο της φιλικό αγώνα προετοιμασίας της Εθνικής μας Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρώνπου θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, εν όψει της προετοιμασίας για τη συμμετοχή της, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Σπλιτ της Κροατίας .

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Share...

nea

Next Post

«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»; Αποκλεισμός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας από το Συμβούλιο Μεταθέσεων ενώ Αστυνομικά Τμήματα μένουν χωρίς προσωπικό! 

Τε Ιούλ 20 , 2022
Με Αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η βουλευτής Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου, έφερε στη Βουλή τις Ανακοινώσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, αλλά και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), στις οποίες καταγγέλλουν “τις αυταρχικές πρακτικές που ακολουθεί η διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας στο Συμβούλιο Μεταθέσεων, […]