Η Π.Ε Βοιωτίας διαψεύδει κατάργηση ή υποβάθμιση του Τμήματος Μεταφορών Θήβας

1 min read

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας πληροφορήθηκε δια του Τύπου ότι με ψήφισμά του ο Δήμος Θηβαίων εκφράζει την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο κατάργησης ή υποβάθμισης του Τμήματος Μεταφορών της Θήβας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά σε απάντηση του εν λόγω ψηφίσματος διευκρινίζει ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα κατάργησης ή υποβάθμισης του Τμήματος Μεταφορών Θήβας. 

Αντιθέτως, καθ` όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του εν λόγω Τμήματος έγιναν και γίνονται προσπάθειες αναβάθμισης, παρουσία και του Αν. Γενικού Διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών Δημήτριου Ρήττα, ο οποίος επισκέφθηκε την Π.Ε. Βοιωτίας στις 16 και 17 Ιουνίου 2022 μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού και της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά, προκειμένου να υπάρξει καλύτερος συντονισμός για την εύρυθμη λειτουργία του. 

«Επαγρυπνούμε, προλαβαίνουμε και σε άριστη συνεργασία με τους υπαλλήλους της Π.Ε. Βοιωτίας και τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες του κλάδου, υπηρετούμε τον πολίτη και τα δικαιώματά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διαβεβαιώνω τους πάντες ότι από μέρους της Π.Ε. Βοιωτίας ουδέποτε τέθηκε θέμα υποβάθμισης ή κατάργησης του Τμήματος Μεταφορών Θήβας», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά. 

Share...

Διαβάστε επίσης...