Ο Δήμος Λεβαδέων φιλοξενεί για 2η συνεχή χρονιά το Basketball Camp

Ο Δήμος Λεβαδέων φιλοξενεί στην πόλη της Λιβαδειάς για 2η συνεχή χρονιά το Basketball Camp (για ηλικίες 6 – 16 ετών) που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, από τις 11 έως και τις 16 Ιουλίου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να συμμετάσχουν στο camp, υπό τις έμπειρες και πολύτιμες οδηγίες του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και προπονητή, κ. Νίκου Οικονόμου.

Στόχος του camp είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών κι η γνωριμία με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Στο τεχνικό team έχουν ενταχθεί προπονητές από κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Στερεάς Ελλάδας.

Το Camp θα διεξάγεται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς από τις 9:30 έως και τις 13:30, το διάστημα 11-16 Ιουλίου.

Η συμμετοχή παιδιών ηλικίας 6 -16 είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε https://pste.gov.gr/basket-stin-perifereia-2022-new/

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκας, χαιρετίζει την έναρξη του Camp, δηλώνοντας πως δράσεις που επικεντρώνονται στις παιδικές – εφηβικές ηλικίες αξίζουν τη στήριξη όλων μας, ώστε η πόλη της Λιβαδειάς  να  συνεχίσει να παράγει αθλητές και πρωταθλητές.

Share...

nea

Next Post

Εξάρθρωση Εγκληματικής Οργάνωσης, η οποία διέπραττε απάτες Πανελλαδικώς, μέσω e-shops

Πε Ιούλ 7 , 2022
Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, με τη συνδρομή υπαλλήλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, συνελήφθησαν (4) μέλη της οργάνωσης (ο «αρχηγός» και τρία ηγετικά) σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ κατηγορούνται (16) ακόμη μέλη της  Η εγκληματική οργάνωση είχε εξαπατήσει (1.866) καταναλωτές ανά την Ελληνική […]

Σας ενδιαφέρουν