Εθελοντική αιμοδοσία στην Αλίαρτο

Το ερχόμενο  ΣΑΒΒΑΤΟ 28/ 5/2022 στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου (Κεντρική Πλατεία -Πέτρινα ), Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ –ΘΕΣΠΙΕΩΝ, Το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ και οι συνδιοργανωτές  ΦΟΡΕΙΣ και ΣΥΛΛΟΓΟΙ (Aliartistas, Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου, Α.Π.Ο.Παναλίαρτος, Ν.Γ.Σ. Αλιάρτου, ο Σύλλογος Γυναικών Αλιάρτου και η Αθλητική Ένωση Κωπαϊδας ), σας περιμένουμε  για μιααπλή, αλλά μεγαλειώδη πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Θα δώσουμε λίγο από το αίμα μας, αλλά ταυτόχρονα θα δώσουμε πολλές ελπίδες σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Σήμεραείναι κάποιοι άλλοι, αύριο ίσως είμαστε εμείς ή κάποιοι δικοί μας.

Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν βοηθηθεί από το απόθεμα αίματος που συγκεντρώνουμε και είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να τουςστηρίζουμε.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ λοιπόν, 9.00πμ έως 13μμ, έχουμε όλοι μια υποχρέωση: ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ –ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΖΩΗ !!!!

Share...

nea

Next Post

Επίσκεψη Κουτσούμπα στη Λιβαδειά 

Πε Μάι 26 , 2022
Από το Δήμο Λεβαδέων ξεκίνησε τη σημερινή επίσκεψη του στη Λιβαδειά ο Γ.Γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκε διάλογος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες της ενεργειακής κρίσης. Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτέλεσε το κύριο επίπεδο της συζήτησης. Ο Δήμαρχος Λεβαδέων για […]

Σας ενδιαφέρουν