Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος «Λίμνη Νευρόπολη 2022»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Παλαιοχωριτών Δωριέων και η Τοπική Κοινότητα Παλαιοχωρίου Δωριέων, σε συνεργασία με τον Α.Σ. «Διόνυσος»  Αμφίκλειας, έχουν τη χαρά να σας ενημερώσουν ότι ο 3ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος «Λίμνη Νευρόπολη 2022» στο όρος Καλλίδρομο, θα πραγματοποιηθεί 

την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022


Ο αγώνας, που γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, περιλαμβάνει δύο διαδρομές:

· τον Ημιμαραθώνιο 21,1 χιλμ. και

· τον αγώνα 10 χλμ. 

Η αφετηρία και ο τερματισμός είναι το κέντρο του Παλαιοχωρίου και θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται. Στη διοργάνωση συμμετέχει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου.

Στόχος μας είναι η προώθηση του αθλητισμού, η ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και η ευαισθητοποίηση για την προστασία του.

Share...

nea

Next Post

Επιτέλους νέο  Εφορευτικό Συμβούλιο στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς! 

Τρ Μάι 24 , 2022
Σχεδόν δύο χρόνια χρειάστηκε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ορίσει το νέο Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς, μετά από τις συνεχείς κινητοποιήσεις όλων των τοπικών θεσμικών και συλλογικών φορέων, με πρωτοβουλία  του Συλλόγου των «Φίλων της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς», αλλά και μετά από  σωρεία σχετικών Ερωτήσεων και Αναφορών στη […]

Σας ενδιαφέρουν