Διαμαρτυρία Νικολάου Τζουβάρα

Διαμαρτυρία Νικολάου Τζουβάρα

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λεβαδέων

πρώην αντιδήμαρχος κάτοικος Δαυλείας

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 η ομάδα του χωριού μου Πανδαυλειακός είχε προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Πήγασο Αγίας Άννας. Η ομάδα του οποίου ζήτησε από την ΕΠΣΒ την αναβολή του αγώνα ισχυριζόμενη ότι είχε γάμο, προφανώς κάποιου ποδοσφαιριστή της. Μία αναβολή που θα έπρεπε να είχε τη συναίνεση της αντίπαλης ομάδας.

Η διοίκηση του Πανδαυλειακού δεν συναίνεσε στην αναβολή του αγώνα και η ΕΠΣΒ αποφάσισε και διέταξε την αναβολή του αγώνα, παραβιάζοντας προφανώς τον Κανονισμό Ποδοσφαίρου. Θέλω να ξεκαθαρίσω εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την αντίπαλη ομάδα όπως και με καμιά άλλη ομάδα της Βοιωτίας και πιστεύω ότι με αυτό το σκεπικό και η Διοίκηση του Πανδαυλειακού δεν συναίνεσε στην αναβολή του αγώνα. Με αφορμή το παραπάνω γεγονός αξίζει να αναφέρω κάποια πράγματα που αγνοεί η ΕΠΣΒ και δεν βοηθάνε το ποδόσφαιρο αλλά αντίθετα το απαξιώνουν. 

Κύριοι της ΕΠΣΒ 

Είμαι πατέρας δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην ομάδα του Πανδαυλειακού και αισθάνομαι την ανάγκη να σας θέσω τα εξής ερωτήματα: 

1) Οι αναβολές αγώνων που έγιναν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν αιτιολογημένες; (Δεν ήταν όλες και το ξέρετε )

2) Μέχρι πότε θα παίζουν ποδόσφαιρο τα παιδιά στη Βοιωτία; Σε λίγες μέρες μπαίνει ο Ιούνιος και επίσημα το καλοκαίρι.

3) Ξέρετε ότι αύριο ξεκινούν οι προαγωγικές εξετάσεις και τα παιδιά δεν θα μπορούν να παίζουν Τετάρτη;

4) Αν ο λόγος που ισχυρίζεστε είναι πραγματικός, δηλαδή ο γάμος, πέστε μας ποιός Κανονισμός αναφέρει ότι δεν γίνεται ένας αγώνας επειδή “κάποιος” ποδοσφαιριστής παντρεύεται;

5) Αν παντρευτεί ένας ποδοσφαιριστής του Πανδαυλειακού, την επόμενη αγωνιστική θα αναβάλλετε το παιχνίδι, αν δεν υπάρχει η συναίνεση της αντίπαλης ομάδας; 

Σύμφωνα με τις αποφάσεις σας πρέπει να αναβάλλεται το παιχνίδι τότε βλέπω στη Βοιωτία να παίζουμε μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Γνωρίζω τους πραγματικούς λόγους που  αναβάλλατε το παιχνίδι αλλά σκόπιμα δεν αναφέρομαι και το αφήνω στην κρίση όλων των γονιών και των φιλάθλων μας.

Ολες μου οι ανησυχίες απορρέουν από την αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς από τις αποφάσεις σας διαπιστώνω ότι το βοιωτικό ποδόσφαιρο φθίνει και σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει αν εσείς οι διοικούντες συνεχίσετε να παίρνετε αποφάσεις που πλήττουν τα σωματεία της Βοιωτίας.

Αν οι ανάγκες των καιρών το επιβάλλουν τότε καλώς, αν όμως εσείς που διοικείτε κάνετε ό,τι είναι δυνατόν να το εγκαταλείψουμε τότε κρίμα  για εσάς, κρίμα για τους ποδοσφαιριστές, κρίμα για τους γονείς, κρίμα για τους παράγοντες. Διερωτώμαι μήπως αυτός είναι ο λόγος που στη Βοιωτία έχουν παραμείνει μόλις 40 σωματεία;

Σας ευχαριστώ

Νικόλαος Τζουβάρας

Υστερόγραφο:

Με την παραπάνω διαμαρτυρία εκφράζω προσωπικές απόψεις, και πολύ θα ήθελα να μου γνωρίσετε κύριοι της ΕΠΣΒ τις δικές σας απόψεις, για να κριθώ τόσο εγώ όσο και εσείς από ολόκληρη τη Βοιωτία.

Share...

nea

Next Post

Εκπαιδευτική αποστολή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στην Ισπανία

Δε Μάι 23 , 2022
Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική αποστολή στην Ισπανία, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + , σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο μας, με τίτλο  «Σύγχρονες μέθοδοι και στρατηγικές για την αύξηση των πωλήσεων των καταστημάτων».      Η εκπαιδευτική αποστολή πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα, από 7 έως 20 Μαΐου 2022.       Στην αποστολή […]

Σας ενδιαφέρουν