Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων για την άνοδο του Λεβαδειακού στη Super League 1

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης  Ταγκαλέγκας εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια προς την ποδοσφαιρική ομάδα του Λεβαδειακού για την εξαιρετική πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League 2, που ολοκληρώθηκε χθες με τον αγώνα μεταξύ της ομάδας του Λεβαδειακού και της Βέροιας που είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδας μας στην Super League 1. 

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς εξαιτίας της καθυστερημένης έναρξης του πρωταθλήματος, κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε ένα ιδιαίτερα βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα με διπλούς αγώνες σχεδόν κάθε εβδομάδα.  Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν η Διοίκηση και η ιδιαίτερα ο κ. Κωνσταντίνος Κολοκυθάς, το ιατρικό και τεχνικό επιτελείο της ομάδας και όλοι όσοι εργάστηκαν για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Η άνοδος της ΠΑΕ Λεβαδειακός χαροποίησε όλους τους Λιβαδείτες που περίμεναν χρόνια για να δουν και πάλι την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται  στην Super League 1 και το έδειξαν με τη χθεσινή τους παρουσία στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης».  

Ο Δήμος Λεβαδέων θα παραμείνει αρωγός σε κάθε ανάγκη της ομάδας στο μέλλον, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Λιβαδειάς και τον καλύτερο πρεσβευτή της πόλης μας και ευχόμαστε να συνεχίσει και την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά να έχει επιτυχίες και να προσφέρει χαρά και συγκίνηση στο φίλαθλο κοινό.          

Share...

nea

Next Post

Γιορτή ανακύκλωσης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας 

Τρ Μάι 17 , 2022
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης(ΕΕΑΑ) και τον Δήμο Θηβαίων διοργανώνουν περιβαλλοντικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη, 17 Μαΐου,  στην Κεντρική Πλατεία και στον πεζόδρομο της […]

Σας ενδιαφέρουν