Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων για την άνοδο του Λεβαδειακού στη Super League 1

1 min read

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης  Ταγκαλέγκας εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια προς την ποδοσφαιρική ομάδα του Λεβαδειακού για την εξαιρετική πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League 2, που ολοκληρώθηκε χθες με τον αγώνα μεταξύ της ομάδας του Λεβαδειακού και της Βέροιας που είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδας μας στην Super League 1. 

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς εξαιτίας της καθυστερημένης έναρξης του πρωταθλήματος, κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε ένα ιδιαίτερα βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα με διπλούς αγώνες σχεδόν κάθε εβδομάδα.  Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν η Διοίκηση και η ιδιαίτερα ο κ. Κωνσταντίνος Κολοκυθάς, το ιατρικό και τεχνικό επιτελείο της ομάδας και όλοι όσοι εργάστηκαν για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Η άνοδος της ΠΑΕ Λεβαδειακός χαροποίησε όλους τους Λιβαδείτες που περίμεναν χρόνια για να δουν και πάλι την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται  στην Super League 1 και το έδειξαν με τη χθεσινή τους παρουσία στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης».  

Ο Δήμος Λεβαδέων θα παραμείνει αρωγός σε κάθε ανάγκη της ομάδας στο μέλλον, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Λιβαδειάς και τον καλύτερο πρεσβευτή της πόλης μας και ευχόμαστε να συνεχίσει και την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά να έχει επιτυχίες και να προσφέρει χαρά και συγκίνηση στο φίλαθλο κοινό.          

Share...

Διαβάστε επίσης...