“ΠΥΞΙΔΑ”: Ολοκλήρωση αποστολής κωδικών “Αriston test”

Σήμερα, 13 Μαΐου 2022, ολοκληρώθηκε η αποστολή των κωδικών του “Ariston Test” επαγγελματικού προσανατολισμού της δράσης «Πυξίδα» στους μαθητές και μαθήτριες της Στερεάς Ελλάδας που είχαν συμπληρώσει τη σχετική αίτηση συμμετοχής στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης.

Σε περίπτωση που κάποιος/α μαθητής/τρια δεν παρέλαβε στο e-mail του τον κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλει σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση mailto:pyxida@pste.gov.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό του και το e-mail του, για επανάληψη της διαδικασίας.    

 «Με το “Ariston test”  η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ως στόχο να βοηθήσει στην ανάλυση της προσωπικότητας των μαθητών/τριών, την ανάδειξη ικανοτήτων και δεξιοτήτων και την παραγωγή αυτόματα εξατομικευμένης αναφοράς επαγγελματικής τάσης και συνάφειας της προσωπικότητας με την τάση αυτή», δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Στερεάς Ελλάδας Κώστας Γαλάνης.

Share...

nea

Next Post

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική δράση για την εθελοντική αιμοδοσία

Πα Μάι 13 , 2022
Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς δράση ενημέρωσης για την εθελοντική αιμοδοσία σε μαθητές/τριες της Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, της ΕΛΜΕ Βοιωτίας και της ΣΕΠΕ Λιβαδειάς. Στόχος της δράσης ήταν να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι […]

Σας ενδιαφέρουν