Περισσότερες από 800 συμμετοχές στο φετινό Moschopodi Trail, με διαδρομές στο Άλσος Μοσχοποδίου

Κυριακή 8 Μαΐου κι αποφασίσαμε να πάρουμε τα… βουνά! Κάποιοι έτρεξαν σαν τον άνεμο, άλλοι περπάτησαν, όμως όλοι περάσαμε καταπληκτικά!

Περισσότεροι από 800 δρομείς συμμετείχαν στο φετινό Moschopodi trail, έχοντας επιλέξει μία από τις τρεις απαιτητικές διαδρομές μέσα στο πανέμορφο δάσος του Μοσχοποδίου: Ημιμαραθώνιος 21 χλμ., τρέξιμο 10 χλμ. και περπάτημα 10 χλμ. Διαδρομές με ανηφόρες, κατηφόρες και δύσβατα σημεία, όμως πανέμορφες!

Συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες. Θερμά συγχαρητήρια και στους αφανείς ήρωες, τους εθελοντές, τους χορηγούς, όλους τους υποστηρικτές και φυσικά στην ομάδα του Moschopodi Trail και τον Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Ποδηλατών Θήβας(ΣΧΟΠ) για την άψογη οργάνωση. Για μία ακόμη χρονιά, ο Δήμος Θηβαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (ΔΟΘ) ήταν εκ των υποστηρικτών του Moschopodi trail.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του Ημιμαραθωνίου 21 χλμ, ενώ οι υπόλοιπες απονομές έγιναν από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσίων, κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη, τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, κ. Νίκο Κοβάνη και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Γιώργο Παπασπύρου.

Ανάμεσα στους δρομείς και ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Αναστασίου, οι αντιδήμαρχοι, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Δ. Θηβαίων κ. Κώστας Χαρέμης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αποστόλης Δαγδελένης και κ. Αθηνά Νόκα. Δυναμικό «παρών» και από τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κ. Ηλία Τραμπάκουλο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Share...

nea

Next Post

Χρόνια Πολλά στις Μητέρες όλου του κόσμου! 

Κυ Μάι 8 , 2022
Χρόνια πολλά στις μητέρες του κόσμου! Στις μητέρες που αγωνίζονται να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στη φτώχεια, να τα προστατέψουν στον πόλεμο και στην προσφυγιά… στις μητέρες που είναι η γένεση και η συνέχεια της ζωής! «Πώς σε λένε, γυναίκα;» «Δεν ξέρω». «Πού γεννήθηκες, από είσαι;» «Δεν ξέρω». «Γιατί έσκαψες […]

Σας ενδιαφέρουν