Συνεδρίαση της ειδικής Διαπαραταξιακής Επιτροπής Αιρετών Παρακολούθησης του Προγράμματος Καταπολέμησης των κουνουπιών

Πραγματοποιήθηκε χθες 4 Μαΐου 2022 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Αθανασίου Καρακάντζα συνεδρίαση της ειδικής Διαπαραταξιακής επιτροπής αιρετών παρακολούθησης του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών. Στην επιτροπή παραβρέθηκαν οι : Αντιπεριφερειάρχης  Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Κωνσταντίνος Μπακομήτρος, οι εκπρόσωποι των παρατάξεων κ. Σπύρος Λάμπου,  κ. Αναστάσιος Χρονάς, κ. Νίκος  Μπέτσιος καθώς και υπηρεσιακά στελέχη που είναι επιφορτισμένα με την παρακολούθηση και υλοποίηση του προγράμματος, η Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αλεξάνδρα Πλατιά, ο Πρόεδρος της Επιτροπής  Συντονισμού και Παραλαβής του έργου κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής παρακολούθησης- πιστοποίησης του έργου Ιωάννης Φράγκος και ο εργολάβος του προγράμματος κύριος Παναγιώτης Περγαντάς.

Ομόφωνα  η Επιτροπή συμφώνησε ότι το έργο την περσινή χρονιά υλοποιήθηκε αποτελεσματικά και ήδη έχει ξεκινήσει και διενεργείται σύμφωνα με το πρόγραμμα για τη φετινή χρονιά ζητήθηκε η συνδρομή των πολιτών και των Δήμων για την καλύτερη αντιμετώπιση.

Ακολούθως ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας δήλωσε «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος υλοποιεί το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών με τριετή σχεδιασμό και προγραμματισμό. Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η προστασία της Δημόσιας Υγείας είναι σημαντική προτεραιότητα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες που κάνουμε.»

Ο Πρόεδρος της ειδικής Επιτροπής Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Καρακάντζας έκανε την εξής δήλωση: «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ασχολείται επισταμένως με το σοβαρότατο θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών. Όλα είναι έτοιμα από πλευράς μας σε άψογη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.»

Share...

nea

Next Post

Oι Πλαταιές υποδέχονται τον 22ο Ιστορικό Ευχίδειο Άθλο το διήμερο 6-7 Μαΐου 

Πε Μάι 5 , 2022
Έπειτα από «διάλειμμα» δύο ετών εξαιτίας της πανδημίας, ο ιστορικός αγώνας δρόμου «Ευχίδειος Άθλος» επιστρέφει φέτος δυναμικά, με σημείο αναφοράς τις Πλαταιές, την πατρίδα του ημεροδρόμου Ευχίδα, από τον οποίο πήρε το όνομά του και ο αγώνας. Η αναβίωση της διαδρομής που διένυσε ο Ευχίδας μετά τη νίκη των Ελλήνων […]

Σας ενδιαφέρουν