Μήνυμα στήριξης στην ΕΑΒ από την ομογένεια

1 min read

Επίσκεψη στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου (AHI) και της Οργάνωσης AHEPA, καθώς και εκπρόσωποι εβραιοαμερικανικών οργανώσεων (B’nai B’rith International, Conference of Presidents of American Jewish Organizations). 

Οι ξένοι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη δεξαμενή τεχνογνωσίας στη χώρα. Ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Ιωάννης Κούτρας, τους υποδέχτηκε θερμά: «Είστε ένα αξιοσέβαστο λόμπι, μια δεξαμενή σκέψης και ένα επιχειρηματικό δίκτυο που ενημερώνει και επηρεάζει ηγέτες και πολίτες».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΒ, κ. Δημήτριος Παπακώστας, ο οποίος εστίασε στον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει διαχρονικά η ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ σε θέματα μείζονος εθνικού ενδιαφέροντος, όπως είναι η Άμυνα. Ο κ. Παπακώστας αναφέρθηκε και στη μακρά σχέση που έχει η Ελλάδα με το Ισραήλ, τονίζοντας ότι η συνεργασία των δύο χωρών πρέπει να συνεχιστεί και να ενδυναμωθεί.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της AHEPA δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την πρόοδο και τις απεριόριστες δυνατότητες της ΕΑΒ. Τόνισαν, επίσης, τη βούλησή τους να σταθούν στο πλευρό της χώρας μας, λειτουργώντας ως γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών.

Share...

Διαβάστε επίσης...