Βαγγέλης Αποστόλου: Πρωτομαγιά ημέρα μνήμης και καταδίκης

Δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εύβοιας και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, με αφορμή τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για την Εργατική Πρωτομαγιά:

««Η σημερινή πρωτομαγιά αποτελεί ημέρα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και απαίτησης για την εφαρμογή των πολιτικών εκείνων που θα στηρίξουν την ελληνική κοινωνία από την ακρίβεια.
Ιδιαίτερα για την Εύβοια η συγκεκριμένη ημέρα συμβολίζει του καθημερινούς αγώνες μας να υπερασπιστούμε τους εργαζόμενους και τους χιλιάδες ανέργους που βρίσκονται στο δρόμο, αλλά και τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας που βιώνουν μια κυβερνητική πολιτική εγκατάλειψης και εμπαιγμού για τις επιπτώσεις από τις πυρκαγιές.
Αγωνιζόμαστε για την ειρήνη, την κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη ως βασικά ζητούμενα για όλο τον κόσμο».

Share...

nea

Next Post

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων στην παραλία Χαλκίδας

Κυ Μάι 1 , 2022
Με μήνυμα κλιμάκωσης της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση, στην ακρίβεια και την εμπλοκή στον  πόλεμο τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά εκατοντάδες εργαζόμενοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Σωματείων. Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό από την Γεωργία Μπαμπά, Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων HQF – ΜΙΜΙΚΟΣ, ενώ ακολούθησε μουσικό αφιέρωμα στην εργατική Πρωτομαγιά από το συγκρότημα ΜΕΝΙΑΝ. Ομιλία […]

Σας ενδιαφέρουν