Επίσκεψη του Δημάρχου Θηβαίων στα γηροκομεία της πόλης

Κοντά στους ηλικιωμένους αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα βρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου. Ο κ. Αναστασίου, μαζί με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη, και τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργο Παπασπύρου, επισκέφθηκαν σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, τα γηροκομεία της πόλης των Θηβών(Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας, Διακονία Αγάπης και ΟΧΕΚ Θήβας), μοιράζοντας πασχαλινά γλυκά(τσουρέκια και κουλουράκια), τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής. 

Ο κ. Αναστασίου και οι αντιδήμαρχοι αντάλλαξαν ευχές με τους ηλικιωμένους για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση, εκφράζοντας παράλληλα συγχαρητήρια στις διοικήσεις για το κοινωνικό έργο που επιτελούν, προσφέροντας ένα δεύτερο σπίτι και μια αγκαλιά σε αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό το Πάσχα, έπειτα από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων, οι διαμένοντες στις δομές φροντίδας έχουν ξανά τη χαρά να δεχθούν επισκέψεις από τους συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, υπό την προϋπόθεση της τήρησης όλων των μέτρων προστασίας και αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού.

Share...

nea

Next Post

Μήνυμα Γιώτας Πούλου για την 21η Απριλίου!

Πε Απρ 21 , 2022
Η 21η Απριλίου, ημέρα μνήμης για μία από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας μας, είναι όμως και ημέρα απόδοσης τιμής, σε όσους και όσες αντιστάθηκαν, βασανίστηκαν και έδωσαν τη ζωή τους για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία! Το στρατιωτικό πραξικόπημα της χούντας των συνταγματαρχών, στέρησε στη χώρα μας τη λειτουργία […]

Σας ενδιαφέρουν