Σύγκληση συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας Π.Ε.Β. για την νέα αντιπυρική περίοδο

Σύγκληση Σ.Ο.Π.Π. την οποία συγκάλεσε η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 18/04/2022 διαδικτυακά, για την αντιμετώπιση φαινομένων ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2022.

   Στην σύσκεψη συμμετείχαν η  Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, ο Δ/ντης Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Στερεάς και Θεσσαλίας Κων/νος Γραβριηλίδης , ο Δ/ντης της Πολιτικής Προστασίας Π.Στ.Ε Ζώης Πολύζος, ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Βοιωτίας Μάριος Κακοσαίος καθώς και η προϊσταμένη Δ/νσης Τεχνικών Έργων Ισιδώρα Παπαντωνίου, εκπρόσωποι των Δήμων του Νομού Βοιωτίας, η αστυνόμος Ζωή Γιαννακοπούλου της Αστυνομικής Δ/νσης Βοιωτίας, ο Δ/της της Π/Υ Λιβαδειάς Κωνσταντίνος Πούλος, της Π/Υ Οινοφύτων Αλέξανδρος Βλαχογιάννης και Π.Υ. Θηβών κα. Μαλίρη, συμμετείχε ο Συν/ρχης Γιάννης Σταματάκης του ΚΕΠΒ Θηβών, ο Δ/ντης Δασών Βοιωτίας Γιάννης Γρίβας, ο Δασάρχης Θηβών Κων/νος Αμοιρίδης, ο Δ/ντης της ΔΕΔΔΗΕ κ.Σιούτας, και εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων. 

  Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά μετά την σύσκεψη, δήλωσε τα εξής:

« Στην σημερινή σύσκεψη για την νέα αντιπυρική περίοδο ο βασικός μας στόχος, πέραν από τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου η οποία ήταν εξαιρετικά επιτυχής, είναι η πρόληψη αλλά και η αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Είμαστε σε άριστη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Τα μηχανήματα μας είναι πάντα σε ετοιμότητα και η δορυφορική κάλυψη που διαθέτει η Π.Ε. Βοιωτίας τα καθιστά περισσότερο αποτελεσματικά. Είμαστε επί ποδός 24ώρες καθημερινά και σε επιφυλακή ώστε να παρέμβουμε όπου χρειαστεί. Η ενημέρωση των πολιτών μας είναι άμεση πάντα μέσω των Δελτίων Τύπου. Εύχομαι μια ήρεμη αντιπυρική περίοδο». 

Share...

nea

Next Post

Συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας με το Γιάννη Ταγκαλέγκα

Δε Απρ 18 , 2022
Το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με το Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα, κατά την οποία τέθηκαν προς συζήτηση τα εξής θέματα : Το θέμα που αφορά την λειτουργία της οικονομικής υπηρεσίας και τα προβλήματα που έχουν προκύψει, εξαιτίας και της δυσλειτουργικότητας του προγράμματος που χρησιμοποιείται.  Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε […]

Σας ενδιαφέρουν