“3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 60 αντιπρόσωποι από τη Βοιωτία”

Ξεκινά την Πέμπτη 14/4 στις 6.30, με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Τάε κβον Ντο).

Η προσέλευση των αντιπροσώπων και των προσκεκλημένων στο Τάε κβον Ντο, θα γίνει την Πέμπτη από τις 5:00 μ.μ έως τις 6:30 μ.μ. Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό για τη συμμετοχή όλων όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εργασίες του.

Η Βοιωτία συμμετέχει με 60 εκλεγμένους αντιπροσώπους από τις 8 Οργανώσεις Μελών του νομού. Συνολικά θα λάβουν μέρος 5.000 σύνεδροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γίνεται σε μια κρίσιμη συγκυρία μεγάλων ανακατατάξεων και έντονων κοινωνικών διεργασιών και αποτελεί ένα συνέδριο τομής μέσα στη συνέχεια, με στόχο τη Νέα Αρχή και την πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα και τα «στρογγυλά τραπέζια».

Share...

nea

Next Post

Επιχορήγηση 26 επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων στη Στερεά

Τε Απρ 13 , 2022
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού εντάχθηκαν 26 επενδυτικά σχέδια στο καθεστώς ενίσχυσης: «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016. Πρόκειται για επενδυτικά σχέδια, τα οποία κατέθεσαν νέες ή υφιστάμενες επιχειρήσεις, προκειμένου να προχωρήσουν σε επενδύσεις με σκοπό τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την τόνωση της παραγωγικότητας, αλλά και […]

Σας ενδιαφέρουν